Touran 1,4 cng dsg ano nebo ne ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Touran 1,4 cng dsg ano nebo ne ?
Ahoj kamaradi,
poradte prosim, jít do Touran 1,4 cng DSG nebo ne ? Pripadne na co si dat pozor.
Koukal jsem jeste na starsi ecofuel 2.0 CNG a
le tohle se s DSG asi nedelalo..
Pokud vás napadá jiné vhodnější auto s CNG pro rodinu, tak taky napište.
Dík za info..
poradte prosim, jít do Touran 1,4 cng DSG nebo ne ? Pripadne na co si dat pozor.
Koukal jsem jeste na starsi ecofuel 2.0 CNG a
le tohle se s DSG asi nedelalo..
Pokud vás napadá jiné vhodnější auto s CNG pro rodinu, tak taky napište.
Dík za info..
Když dáš dozadu 4 pytle cementu jako základ, tak už to celkem jde 
Cca dva roky zpět jsem také zvažoval pořídit nějaké CNG (jeté 2.0).
Vyjma toho vlastního CNG, mi k tomu něco napsal i Laďas... v případě nějakého většího problému s motorem je to neřešitelný problém (... nebo za totální raketu).
Samozřejmě v drtivé většině případů je problém s parkováním v garážích. V Chorvatsku pouze 2 pumpy atd.
Tak jsem zase něco nasypal do svého TDI a jezdím dál...

Cca dva roky zpět jsem také zvažoval pořídit nějaké CNG (jeté 2.0).
Vyjma toho vlastního CNG, mi k tomu něco napsal i Laďas... v případě nějakého většího problému s motorem je to neřešitelný problém (... nebo za totální raketu).
Samozřejmě v drtivé většině případů je problém s parkováním v garážích. V Chorvatsku pouze 2 pumpy atd.
Tak jsem zase něco nasypal do svého TDI a jezdím dál...
GIV Variant TDi ???kW
Díky všem za názory, po přečtení všech možných diskuzí i přes skutečnost, že mám čerpačku na CNG 2km od baráku a mechanici na to tady jsou, nebudu hrát loterii a prdím na to.
Ceny případných oprav ve většině případu převýšily cenu vykalkulovaných úspor toho co bych najezdil.
Těm co to tady mají přeju bezproblémový život
Ceny případných oprav ve většině případu převýšily cenu vykalkulovaných úspor toho co bych najezdil.
Těm co to tady mají přeju bezproblémový život