SAG tuning - AUY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak či tak môj názor - sériovka 96kw + chip chodí ako motorka krásne zospodu fasa.. jasné v otáčkach tomu chýba ťah ale...
seria 85 - určite FMIC - dá sa tam vcelku fajn zmestiť, gtb turbínku chip a airbox trubka sania 96kw - je to obrovský rozdiel.
a ide to
seria 85 - určite FMIC - dá sa tam vcelku fajn zmestiť, gtb turbínku chip a airbox trubka sania 96kw - je to obrovský rozdiel.
a ide to

Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
hledám,hledám nemohu dohledat
řeší se tu úprava PD tak to dám sem, chtěl jsem se zeptat, jak lze udělat graf s plochou křivkou točivého momentu ? chápu že záleží hlavně na turbu, ale jaké vybrat?(trysky případně k tomu) představa 400Nm+ auto v podpisu,pokud offtopic tak se omlouvám

O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Tak to bude rozdiel tomu versniper-- píše:No já mám původně AUY,jenže mi čekali rozvody, spojka a završilo se to těsněním pod hlavou. Tak jsem narychlo složil jinej motor ( blok rotacka, střeva ASZ, ) a vyměnil ho kus za kus. Dal jsem na to gtb1749vk a do origo vstřikovačů trysky 1043 z AL. Mám tu přípravenej ještě celohlinik fmic, tak ho tam ještě az bude čas musím dat a jsem nedockavej co z toho vyleze

a upravil soft?Rolan píše:Kdysi jsem na netu četl elaborát od člověka, co něco podobného zkusil na fabii Tdi 74kW, včetně měření výkonu. Výsledek bylo tuším dokonce lehké zhoršení průběhu, ale už si to moc nepamatuju. Nemůžu to najít.Mirra306 píše:pomuže sériovému turbu z AUY airbox a trubka k turbu z 96kw?
Řekl bych že nic. Tahle úprava se hodně přeceňuje. Např. jsme ve škole zmenšili průměr sání traktoru na dirku velikosti malíčku, dal o 15 kw méně než normálně. 75 vs 60 myslím nějak. Neregulované turbo.Vici píše:no možná ne.. každopádně pozor, má to jiný průměr tubusu na váhu, asi to bez úpravy softu nebude fungovat úplně správně
neměřil někdy někdo kolik přidá filtrbox a vedení vzduchu z ASZ třeba na nějaké Oktávce nebo tak?
Aby to mělo smysl měřit, musel bys sledovat podtlak v sání a otáčky turbodmychadla, protože na výkonu poznáš prd, regulované turbo si to dosaje, samozřejmě za zvýšeného namáhání.
Ne, měřil sérii.johnyM128 píše:a upravil soft?Rolan píše:Kdysi jsem na netu četl elaborát od člověka, co něco podobného zkusil na fabii Tdi 74kW, včetně měření výkonu. Výsledek bylo tuším dokonce lehké zhoršení průběhu, ale už si to moc nepamatuju. Nemůžu to najít.Mirra306 píše:pomuže sériovému turbu z AUY airbox a trubka k turbu z 96kw?