Stěrače, nekamarádí se se mnou... :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stěrače, nekamarádí se se mnou... :(
Zdravím, potřebuji pomoct.
Mám audi A4 avant a mám problém se stěrači... Odmotoval jsem je abych je nastříkal protože rezly a když jsem je vrátil nemůžu je za boha dostat do původní polohy. Navíc dělají nejaký divný pohyb nejedou zespoda nahoru ale sjedou cca 5cm dolů a až potom nahoru jako normálně... Proto je musím mít vykokotěné skoro v třetině okna jinak narazí do kapoty...
Může mi někdo pomoct ?
Díky....
Mám audi A4 avant a mám problém se stěrači... Odmotoval jsem je abych je nastříkal protože rezly a když jsem je vrátil nemůžu je za boha dostat do původní polohy. Navíc dělají nejaký divný pohyb nejedou zespoda nahoru ale sjedou cca 5cm dolů a až potom nahoru jako normálně... Proto je musím mít vykokotěné skoro v třetině okna jinak narazí do kapoty...
Může mi někdo pomoct ?
Díky....
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
S ohledem na odpověď od Pert Játi před Tvým příspěvkem si myslím přišels trochu s krížkem ... Na ty okolnosti jsem se právě ptal, protože podle popisu to nebylo naprosto jasný, co s tím prováděl. O pitomci nebylo slova zmínkyšulda píše:A co třeba když zatuhnou a po spuštění se uvolní matka a vyskočí to? Co pak chceš fotit? Tak leda pinďouraRayx píše:no tak proč když něco neznám si to před demontáží a hlavně rozebráním nesfotím ...Miluju, když někdo nezná okolnosti a hned dělá z druhýho pitomce
Pokud tedy měl sundat jen ramínka, tak to asi vypadá trochu divně, že po jejich nandání to provádí toto ... Roman a Vici na to asi kápli, že je nenechal dojet, tak si díky některým radám mohl naopak mechanizmus rozhodit ...
Miluju, když někdo nezná okolnosti a hned dělá z druhýho pitomce