Galaxy AFN - uniká klima ... OPRAVENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jestli i plnička zahlásí netěsnost, tak to musí být díra se slyšitelným únikem Může to dělat i ucpávka kompresoru, už jsem se setkal s tím, že tlak v systému držela, ale podtlak na test plničky pustila. Zkusit natlakovat a nechat jak dlouho tlak vydrží
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Díky za rady, tak jsem doma o víkendu natlakoval kompresorem (stačilo na 7) a byl slyšitelný únik u spoje trubek co jdou dozadu (vlevo dole-u manžety řízení).
Jarovou vodou zjištěna dírka v silnější trubce.
Spustil jsem nápravnici, rozpojil v pérkových spojích a s obtížemi, ale nakonec zdárně vymontoval nejdelší trubku ven.
V práci jsem tigem zavařil, ale šlo to špatně,- i po dobrém očištění se tvořily drobné pory,tak jsem to pro jistotu ještě celé oblepil tekutým kovem, kdyby byl nějaký micro únik a uvidí se.
Pak napíšu
Jarovou vodou zjištěna dírka v silnější trubce.
Spustil jsem nápravnici, rozpojil v pérkových spojích a s obtížemi, ale nakonec zdárně vymontoval nejdelší trubku ven.
V práci jsem tigem zavařil, ale šlo to špatně,- i po dobrém očištění se tvořily drobné pory,tak jsem to pro jistotu ještě celé oblepil tekutým kovem, kdyby byl nějaký micro únik a uvidí se.
Pak napíšu
A pojistil jsi to ještě nějakým dvousložkovým lepidlem na AL ?
Myslím že dnešní chemie už je kvalitou někde jinde a micro trhliny může spolehlivě pojistit proti úniku.
A u sváru je lepší to roztáhnout víc do stran a přidat více materiálu, aby to bylo spolehlivější.
Když nepomůže ani svar a tekutý kov, tak už potom jedině vyřezat a nahradit spojkou na vysoký tlak, co je k tomu určena.
O ceně nejdelší trubky se asi nemá cenu bavit...
Myslím že dnešní chemie už je kvalitou někde jinde a micro trhliny může spolehlivě pojistit proti úniku.
A u sváru je lepší to roztáhnout víc do stran a přidat více materiálu, aby to bylo spolehlivější.
Když nepomůže ani svar a tekutý kov, tak už potom jedině vyřezat a nahradit spojkou na vysoký tlak, co je k tomu určena.
O ceně nejdelší trubky se asi nemá cenu bavit...