Zdravím
můžete mi někdo prosím poradit jestli do tohoto auta jde namontovat tempomat? Ptal jsem se ve VW a řekli mi že mi budou muset překodovat jednotku. Mám se toho obávat nebo je to normalní zásah do řídící jednotky? Hledal jsem tady i jinde na netu ale našel jsem jen el. schéma na sharany od rv 2000. ten můj je z roku 98
Děkuju za radu
No musí se v řj motoru zapnout- aktivovat.
Jestli se nepletu Marek77 teďkon montuje tempomat do Galaxi, dyžtak mu napiš SZ s prosíkem co a jak.
Myslím že při jeho detailním vysvětlení to zapojíš raz dva.
Teda nechci se hádat, protože nemám teď po ruce Elsu, ale nevidím nejmenší důvod proč by neměl jít do 66 kW a do 81 kW jo. Možná tak, že nepůjde do 1Z, ale i o tom bych pochyboval.
nunicek píše:Zdravím
můžete mi někdo prosím poradit jestli do tohoto auta jde namontovat tempomat? Ptal jsem se ve VW a řekli mi že mi budou muset překodovat jednotku. Mám se toho obávat nebo je to normalní zásah do řídící jednotky? Hledal jsem tady i jinde na netu ale našel jsem jen el. schéma na sharany od rv 2000. ten můj je z roku 98
Děkuju za radu
Nerob z toho vedu. Kto má diagnostiku nech si najprv vsimne ident R.J. motora. Odpís si vsetky udaje do detailu. Potom tam dajte f.11(login) a kod 11463 a vypnút kluc. Potom si znovu pozorne vsimni ident. R.J. motora a musí tam byt navyse jedno písmeno "G". Ak to vsetko prebehne tak tam môzes namontovať tempomat. Je to veľmi primitívna rada ale moze ti pomôcť
Napíš potom.