škoda octavia II nestartuje.VYŘEŠENO!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
škoda octavia II nestartuje.VYŘEŠENO!!!
škoda octavia II r.v06 obsah 2,0tdi pd kod BMM.Neproblikne žhavení čily řj motoru bez napájení.Všechny pojisky ok.Relé v e-boxu když propojim 30 s 87 tak normálně žhavení svití a motor nastartuje.Relé nové a nespina.Kde muže byt chyba.Vag chyba 005633 relé pro napájení svorky 30 relé J317
Naposledy upravil(a) karter dne 02 črc 2017, 10:38, celkem upraveno 1 x.
jednotka.....neviem presne cisla tych jednotiek ale okolo roku 05-06 som ich uz menil dost....v jednotke su studenaky = nespina si rele, ked jej rele zopnete rucne, startuje.
Naposledy upravil(a) octaviask dne 29 čer 2017, 19:53, celkem upraveno 2 x.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
jednoduchy test....staci mat schemu..
85 tka na relatku - 12V z 30tky cez poistku F10-5A
86 tka na relatku - kostra z jednotky (ecu pin 49) na 94 pinovom konektore, cierno-sivy kabel, pin 6 na velkom konektore do eboxu...
tieto 2 kontakty zopinaju rele
ak na tom pine 49 z jednotky nemas kostru..nema ti co zopnut relatko
86 tka na relatku - kostra z jednotky (ecu pin 49) na 94 pinovom konektore, cierno-sivy kabel, pin 6 na velkom konektore do eboxu...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
moc diky zitra to proměřim a dám vědětoctaviask píše:jednoduchy test....staci mat schemu..
Tak nové poznatky 86 na relátku kostra z ecu je po zapnuti kliče meřeno proti plus je 12V.Ale na 85 meřeno na relátku je nějakych 5.6Vkarter píše:moc diky zitra to proměřim a dám vědětoctaviask píše:jednoduchy test....staci mat schemu..
diky za schéma ale na pojistce F10 je napětí 12 V a sté pojistky jestli dobře koukám to jde hned na kontakt 85 a tam už je jen 5.6V.Tak problém by měl byt spiš v tom relé boxu ale ten jsem dal druhýoctaviask píše:jednoduchsie to uz nemoze byt...
pin 85 ide do poistky F10 a potom uz len na 30tku..tak musis najst, ktory spoj robi zle...niekde mas zly kontakt..oxidaciu..atd.
hladaj.
A o co že jsi nedal nový díl!?karter píše:diky za schéma ale na pojistce F10 je napětí 12 V a sté pojistky jestli dobře koukám to jde hned na kontakt 85 a tam už je jen 5.6V.Tak problém by měl byt spiš v tom relé boxu ale ten jsem dal druhýoctaviask píše:jednoduchsie to uz nemoze byt...
pin 85 ide do poistky F10 a potom uz len na 30tku..tak musis najst, ktory spoj robi zle...niekde mas zly kontakt..oxidaciu..atd.
hladaj.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
byt to na mě je tam hned to mi věř ,ale lidem koukám už se nechce nic kupovat.Nejlépe kdyby jsi to auto bylo schopné i tu naftu vyrabět samoHanZ píše:A o co že jsi nedal nový díl!?karter píše:diky za schéma ale na pojistce F10 je napětí 12 V a sté pojistky jestli dobře koukám to jde hned na kontakt 85 a tam už je jen 5.6V.Tak problém by měl byt spiš v tom relé boxu ale ten jsem dal druhýoctaviask píše:jednoduchsie to uz nemoze byt...
hladaj.
Je to opravdu náhoda, ale mohl jsi trefit kus se stejnou vadou = nejpravděpodobnější vysvětlení. Takže rozebrat a přijít "záhadě" na kloub.
Ne nechce, zrovna včera jsem tu měl zákazníka po nehodě - smazat crash data. Nic neobvyklého. Crash smazány. A proč mi svítí stále kontrolka? Jsem vyměnil airbag i dopínače. Jste dal nové? Ne z vrakoviště... Otázka za jeden lidský život: proč asi končí 99% aut na vrakovišti?
Ne nechce, zrovna včera jsem tu měl zákazníka po nehodě - smazat crash data. Nic neobvyklého. Crash smazány. A proč mi svítí stále kontrolka? Jsem vyměnil airbag i dopínače. Jste dal nové? Ne z vrakoviště... Otázka za jeden lidský život: proč asi končí 99% aut na vrakovišti?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??