pomoc se scootrem YUKI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a furt dokola:)) pokud se to uchlastává nebo chčije benzin do valce nebo airboxu tak je bud vysoká hladina nebo netěsní jehlový ventil. Nic jiného na to vliv nemá je to uplně stupidní jednoduchy karburátor. Ten sytič at je rozlazený jak chce tak to jede pořád sice huř ale pojede to samé šroubek bohatosti.
Dneska vymené koleno sania - vysledek nezmenený
Jehlový ventil prečistený skušal som som aj nastavovat vyšku hladiny v karburatore štelovat jehlu hlavnej trysky/ma 3polohy/ ale stale to same.
Studene jak teple chytne na brnk aj na volnobeh ide kultivovane ale jak pridám plyn tak zdechne.
Je to jednoduchý karburátor ale už mňa nic nenapadá asi objednáme nový vychádza 1200Kč je to DENI PD18J
Jehlový ventil prečistený skušal som som aj nastavovat vyšku hladiny v karburatore štelovat jehlu hlavnej trysky/ma 3polohy/ ale stale to same.
Studene jak teple chytne na brnk aj na volnobeh ide kultivovane ale jak pridám plyn tak zdechne.
Je to jednoduchý karburátor ale už mňa nic nenapadá asi objednáme nový vychádza 1200Kč je to DENI PD18J
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
kluci už sem na to asi prišiel. dneska čumím do karburátoru a chýba mi na hlavnej tryske vrchná dýza. Pravdepodobne mi vypadla ked sem prefukoval karbec vzduchem. čučal sem do karburátoru snad 10krát a až dneska sa mi rozsvítilo. .....už asi potrebujem dovolenku
objednaná opravná sada tak dam vedet jak sem dopadel
objednaná opravná sada tak dam vedet jak sem dopadel
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE