A na cesty nelez vůbec , je to tam plný zbohatlických fracků ve fárech za miliony jijichž fotrové měli rozum už za totáče a po sametu do to šly a dneska jsou těžce za vodou..
Kolik je nás tu BIKERů ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kniže má u mě oko, díky jemu se konečně opravilo to, co rudoch zkurvil. Dnes je to 1A, tam co bylo vše zbořené, bordel , kam se podíváš, tak je pořádek. Oplocenky u obory jsou z pořádného pletiva, někde dokonce dvě řady za sebou, rybníky vyčištěné, je vidět, že je tam řád....A co se týče zbohatlíků, tam kde jezdím nejsou, protože je nikdo nevidí. Naparujou se tam, kde někdo očumuje..
nepropadat panice...
Tohle byl můj dlouholetý sen, který jsem si po dlouhém čekání splnil a po nástupu na brigádu a šetření jsem si ho za 4090 kč koupil..Moje štěstí bylo nesmírné, postupně jsem si ho upravil k obrazu svému a dodnes mne mrzí, že jsem ho po revoluci prodal...A musím říci, že můj stroj byl dokonce i zdrojem závisti a když mne VB hrozným máváním tehdy zastavili , chtěli jen vědět, kde jsem to vzal a kdo to vyrábí...Takže si to užij...hansdob píše:
Tak jsem dnes poprve letos vyrazil![]()
![]()
nepropadat panice...
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
taky jsme se letos pěkně povozili, za týden 3500 km, Rakousko, Německo, Itálie, Švýcarsko, na kousek Francie, počasí nám vyšlo, nikdo nelehnul, byla to paráda...

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

!!!!!!!!!!!