mTDI golf ll otřesy..

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
em-phaser
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

mTDI golf ll otřesy..

Příspěvek od em-phaser »

zdravím.tak jsem konečně sehnal přední příčku(kost) se silentblokem z passat b4 a během příštího týdne provedu zástavbu,jelikož je golf ted u lakýrníka,tak pak podám hlášení jak se změnily vybrace..třeba se to někomu bude hodit ;) zatím čmoudu zdar..
Audi B4 Avant tdi(plná polní,kat fuč+egr auch)+Golf 2 Mtdi BBS mit hifi anláge...Alles in ropovod
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

tak sem konečně v sobotu prohodil příčky a už tam mám z passat B4 tdi včetně silentbloku,vybrace vcelku zmizely ale ještě se mi to nelíbí a hlavně není auto nastrojené po laku tak uvidíme dál,ještě zkusím povolit šrouby na s.blokách a natočit motor aby si sedl,mohlo by to pomoct... :)
Audi B4 Avant tdi(plná polní,kat fuč+egr auch)+Golf 2 Mtdi BBS mit hifi anláge...Alles in ropovod
BATMAN
Přispěvovatel

Příspěvek od BATMAN »

Jestli jsi jezdil nejakou dobu s urvanym prednim silentblokem, je docel amozne ze za tu dobu se nacal nejaky jiny (pravdepodobne ten na strane u prevodovky)
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

né né,měl jsem tam příčku se silentblokem origo 1,6td,ještě musím o víkendu povolit šrouby na s.blokách a nastartovat at si sedne a uvidíme..bohužel ted mám hodně práce se strojením po laku (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“