immo 1.9TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ne, to právě takto primitivně nejde. Ještě jednou si přečti, co jsem napsal.jirka.p píše:dobra. takze v rj motoru naucit budiky...pak do budiku a naucit k nim novej immo v klicku ?
Jsou na to obezličky jak psal anydraj, nebo jednodušší metody, ale stejně tak neveřejné.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

ano priznavam nejsem v tom uplnej guru. ale chapu kde co se zadava...jen jsem si chtel ujasnit jestli pujde vubec na elektrice 1999rok naparovat budiky a motorovka z roku 2003. a jelikoz uz jsem to dlouho nedelal tak jen upresnit co k cemu kde se paruje...hlavne si nejsem jist immo generaci jestli se to vubec rozchodianydraj píše:Hanz, bavime se s manikem, co by chtel neco
ale nevi o tom vubec nic.
Ja mu urcite neporadim.
VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs

Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
Dělal jsem kdysi starou O1 AGR, dávalo se tam VA turbo a sprinty, upravenej soft z AHF do původní jednotky, borec si ještě donesl maxidot budíky (facelift, ne z Laurina) a rozchodilo se to. Daly se nový čipy do klíčů, komfortka, airbagovka a vše OK, jen v motorovce zůstala chyba tuším čidlo teploty (nový budíky berou info jinde). Nechtěl to nijak řešit a auto jezdí snad dodnes 

Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
moje auta by pro lidi jako ty byli vždy neprodejnýHanZ píše:I to se může stát. Jak vidím auto s výrazně rozdílnou výbavou, než má mít, vybírám jiné. Netvrdím však, že všechny úpravy jsou špatné.

přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K