Vybíjení baterie pomoc Ford

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vybíjení baterie pomoc Ford

Příspěvek od oregan »

Ahoj potřeboval bych se optat jak pracuje Central na vozidle Ford Mondeo 1 1995?
Majiteli se vybiji baterie,odběr je 0,05ma a pokud odpojim pojistku číslo 25 (diagnostická přípojka,centrální zamykání,systém alarmu) tak spadne odběr na 0.02mA .
Teď se mi jedna o to jak zjistím co to vybíjí?Zkoušel jsem odpojit přípojky od dveří,ale odběr nespadne.
Jediné co jsem zjistil že u ridicovych dveří zatika voda u kliky ,je to tam vyhnilý kousek u zámku.
Může to dělat nějaký mikrospinac?
Jak poznat co to dělá?
Nespojim se s diagnostikou.
Děkuji za všechny rady.
Šeba
Přispěvovatel

Příspěvek od Šeba »

0,05 se ti zdá hodně? :o I kdyby mu to auto stálo měsíc, tak je s odběrem na 36Ah
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Šeba píše:0,05 se ti zdá hodně? :o I kdyby mu to auto stálo měsíc, tak je s odběrem na 36Ah
Tak nechápu co to dělá,točí,ale nenaskoci.Toci to pomalu jako kdyby to bylo bez komprese.
vpavel
Přispěvovatel

Příspěvek od vpavel »

0,05 je v pohodě
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

oregan píše:
Šeba píše:0,05 se ti zdá hodně? :o I kdyby mu to auto stálo měsíc, tak je s odběrem na 36Ah
Tak nechápu co to dělá,točí,ale nenaskoci.Toci to pomalu jako kdyby to bylo bez komprese.
Kdyz to je bez komprese tak to toci rychle bez odporu
Koukni se na starter a veškery kostry a baterku
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Tak jsem zjistil že tomu padá nafta.Vzdy když napumpuju až do ztvrdnutí pumpy tak to bez problémů chytne.Jakmile to chvily stojí tak je problém.Jak se dá zjistit kde je příčina?Jediný co jsem zjistil že byla nafta na čerpadle jak je stop ventil,očistil jsem čerpadlo čističem a už se tam při běhu motoru nic neobjevilo.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pamatuju u Couriera 1.8D že jsem u obou kdysi řešil netěsnost na el. příhřevu nafty kousek před čerpadlem, ale nevím jestli tuhle věc melo i Mondeo.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“