mám problém s topením.Když nastavím teplotu na 24°c tak to fouká pořád studený.Vždy to foukalo vlažný.A když to dám na nejvíc (27°c) tak to jde moc horký.Nevíte někdo co s tím? Nemůže to dělat taky klimatizace? Ta taky moc dobře nefunguje
Topení Megane III 1.6 16v r.v. 2012
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Topení Megane III 1.6 16v r.v. 2012
Dobrý den,
mám problém s topením.Když nastavím teplotu na 24°c tak to fouká pořád studený.Vždy to foukalo vlažný.A když to dám na nejvíc (27°c) tak to jde moc horký.Nevíte někdo co s tím? Nemůže to dělat taky klimatizace? Ta taky moc dobře nefunguje
Děkuji.
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002
Renault Megane Grandtour III 1.6 16v R.V.2012
Ahoj, našťastie sme ešte na megane nemuseli robiť s kúrením, ale robili sme na Oct1 (palubovka dole). Tam bol problém s ovládaním klapiek, čo ti otvárajú a zatvárajú komori prietokov vzduchu. Bolo spadnuté ramienko motorčeka z klapky a bolo jedno čo si pustil, vždy fúkal vlažný vzduch (a u nás klíma bola v poriadku). Nievim či na megane máš elektronické alebo mechanické ovládanie, skús prepínať a počúvať, či sa klapka pohybuje.
Mám elektronickéjozef9 píše:Ahoj, našťastie sme ešte na megane nemuseli robiť s kúrením, ale robili sme na Oct1 (palubovka dole). Tam bol problém s ovládaním klapiek, čo ti otvárajú a zatvárajú komori prietokov vzduchu. Bolo spadnuté ramienko motorčeka z klapky a bolo jedno čo si pustil, vždy fúkal vlažný vzduch (a u nás klíma bola v poriadku). Nievim či na megane máš elektronické alebo mechanické ovládanie, skús prepínať a počúvať, či sa klapka pohybuje.
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002