Chlapi,každý auto je jiné a je tam určitě i jiná odchylka v nastavení plováku,i když se vše dá nastavit na nějaké hodnoty přes VAG.Jinak nevím ,je to invidualita vozu jak je plovák nastavený.
Dussič píše:Chlapi,každý auto je jiné a je tam určitě i jiná odchylka v nastavení plováku,i když se vše dá nastavit na nějaké hodnoty přes VAG.Jinak nevím ,je to invidualita vozu jak je plovák nastavený.
octávia 66KW r.2000
Tak nevím jak vag ,ale stačí přihnout plovák a rozdíl je na cestě...
Dussič píše:Chlapi,každý auto je jiné a je tam určitě i jiná odchylka v nastavení plováku,i když se vše dá nastavit na nějaké hodnoty přes VAG.Jinak nevím ,je to invidualita vozu jak je plovák nastavený.
octávia 66KW r.2000
Tak nevím jak vag ,ale stačí přihnout plovák a rozdíl je na cestě...
Samořejně, jde to tak přinout plovák ,to je konečná fáze, ale jsou tam vůle v el. nastavení právě přes VAG. Když ani to nepomůže je na řadě část mechanická.
Já jsem dlouhodobým sledováním odměřil, že po rozsvícení kontrolky mám v nádrži okolo 9l. Od rozsvícení ujedu 100km, dojezd podle board comp. je 0km a měl jsem nervy na dalších 100km. Rafika se současně už nějakou dobu válela na 0.
Objem nádrže při doplnění s odvzdušněním 60l tj. pjeknech 1200km a trošku.
Mondeo combi MK IV, 2.0TDCI 103kW, panther metalíza
Já ujedu přesně 0 km (měřeno několikrát, kalibrovaným pásmem ), B4ky totiž žádnou kontrolku nemaj . Když jsem s tim jel poprvý, to bylo překvápko, furt sem čekal kdy se něco rozsvítí až mi došla nafta
ona Octavia s maxidotem taky nema kontrolku prostě se jen napíše dojezd 0km a otravuje napisem at dotankuju palivo, ale jen při nastartovaní
na dojezd 0 se dá najet dalších asi cca 100km.....počítám, že tam tech 7 litrů bude
no nevim, me se teda na maxidotu rozsviti obrovska pumpa a ta hlaska a dojezd mam v ty dobe este tak 80-100km...
Zdendas píše:ona Octavia s maxidotem taky nema kontrolku prostě se jen napíše dojezd 0km a otravuje napisem at dotankuju palivo, ale jen při nastartovaní
na dojezd 0 se dá najet dalších asi cca 100km.....počítám, že tam tech 7 litrů bude