Výzva provozovateli motorového vozidla

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

b707
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od b707 »

já jezdím jak dobytek všude a pořad nic
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Buď rád a mnoho takových znám, jezdí ve 40km/h plné koule, ale mají výhodu,policajti jsou líní jako vši, tak někde na odpočívadle ve skupině stejných lemplů řešit špatnou odrazku na vozíku a podobné píčoviny, /NA RYCHLOST JSOU AUTOMATY RADARY/popřípadě hrdinní mladí muži dobře najedení, s kontem vždy pravidelně přibývající stále vyšší částkou, s odbory za zády v civilních autech stíhají důchodce, zda nemají propadlou STK, na což jim stačí čumět na display v autě...Lempl na lempla, netáhla s netáhly v ofenzívě, chtějí ty pitomce přistihnout a z pozice zajištěného lehkoživky se zákonem za zády si užít svých pravomocí...Ruku v ruce s kancelářskými krysami nás vedou jako ovce k lepším zítřkům. Představa, že bych v mladém věku dělal takového pochopa mě děsí a stud mnou prochází...Ale jak jsme si je vychovali, takové je máme, ale je fakt, že takové typy byly vždy, vždy pracovaly podle zákona..Bohužel byly také rasové zákony, od demokratické vlády/vůdce/ a podobní pochopové sváželi židy na shromaždiště a předávali je soudruhům z SS..Zní to děsně, ale princip je obdobný,/naši četníci také plynule přešli pod okupanty a gestapo/ také se říkalo, POŘÁDEK MUSÍ BÝT A JE TŘEBA POSTUPOVAT PODLE ZÁKONA... :(
nepropadat panice...
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

sice se není čím chlubit ale nedávno jsem dost spěchal a byla prázdna cesta, na 70 jsem to proletěl víc jak 170 a policajti v protisměru jen projeli, tak jsem zvědavy jestli něco přijde. Většinou se snažím rychlost dodržovat až na dálnice...
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Keby ti na tej 70tke vybehlo dieta alebo nejaky clovek je po nom a ty v base a byt to moj clen rodiny mucim ta do smrti a pekne pomaly pochopim ked na dialnici clovek tomu prida ale toto je kokotizmus a prepac na to nemam slov ale prave takeho ako si ty nechytia ale takeho co prekroci o 10km/h.
BMW 330 ix
bombastiq
Aktivista

Re: Výzva provozovateli motorového vozidla

Příspěvek od bombastiq »

zero1724 píše:Čus kluci,
blejsknul me radar, v ČR se mi to stalo teprve poprvé a chcou abych bud zaplatil, nebo někoho udal, jak je to s tím nahlášenim osoby abych nemusel čertům platit za 8 km/h navíc... Chcou jméno, příjmení, datum narození/IČO, státní příslušnost, Doručovací adresu, Adresu trvalého pobytu, a dva popisy mně jako provozovatele a někoho jako řidiče. Má prosím někdo zkušenost? :) Děkuji
tak jim napiš že viš přesně kdo vozidlo řidil .... tot vše at si ho najdou
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

rudy5 píše:Keby ti na tej 70tke vybehlo dieta alebo nejaky clovek je po nom a ty v base a byt to moj clen rodiny mucim ta do smrti a pekne pomaly pochopim ked na dialnici clovek tomu prida ale toto je kokotizmus a prepac na to nemam slov ale prave takeho ako si ty nechytia ale takeho co prekroci o 10km/h.

hochu klidní ty silácké řeči psal jsem že cesta byla prázdna, bylo to na výjezdu z dálnice 2 pruhy a rovný úsek
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

b707 píše:
rudy5 píše:Keby ti na tej 70tke vybehlo dieta alebo nejaky clovek je po nom a ty v base a byt to moj clen rodiny mucim ta do smrti a pekne pomaly pochopim ked na dialnici clovek tomu prida ale toto je kokotizmus a prepac na to nemam slov ale prave takeho ako si ty nechytia ale takeho co prekroci o 10km/h.

hochu klidní ty silácké řeči psal jsem že cesta byla prázdna, bylo to na výjezdu z dálnice 2 pruhy a rovný úsek
Z tímhle se taky neztotožňuji, kdybych jel jako prase, tak se to sem stydím napsat, tady jde tak trochu o šikanu/výpalné ze strany úřadů ČR. Proto se rozčiluju. Prasákum bych bral papíry!
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

zero1724 píše:
b707 píše:

Z tímhle se taky neztotožňuji, kdybych jel jako prase, tak se to sem stydím napsat, tady jde tak trochu o šikanu/výpalné ze strany úřadů ČR. Proto se rozčiluju. Prasákum bych bral papíry!

proč to nezaplatíš když jsi si vědomy že jsi porušil a přišla ti obsílka?
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

b707 píše:
zero1724 píše:
b707 píše:

proč to nezaplatíš když jsi si vědomy že jsi porušil a přišla ti obsílka?
Co je ti do toho :D
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

to máš pravdu že mi do toho nic není, ale přijde mi že někteří lidi nemají soudnost když ví že porušili a pak se s toho snažit vykroutit kvůli 1000kč za pokutu, sám bych to obratem zaplatil pokud by nešlo o body. protože vím že za ten čas to nestojí
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

b707: protože pravda a láska některým lidem ještě totálně nevygumovala mozek.
Protože když jdeš do práce odvedeš státu 45%, z těch zbylých 55% platíš daň 5 nebo 20% při koupi zboží nebo služeb. Dále tě dálniční známka stojí 1500 na rok, přepis auta 800, STk 2000,-Kč...

tak sakra o jaké další dani v podobě pokuty za nesmysl ještě hovoříš?

A jak se vypořádáš s materiální skutkovou podstatou co tím způsobil? Rozbil něco někomu? zabil někoho? Opotřebovala se víc silnice? Tak o co tady jde?

Jak ten borec před tím tunelem, chtěl vehementně někoho naprášit protože takoví lidé s vygumovanými mozky z TV H@vna a ČT touží po tom někoho bonznout aby ten druhej dostal po kulách a měl problémy a co největší masírku. A ono ejhle to dopadlo i na něho. Takoví lidé jsou právě nejvíc neteční když se utahují šrouby a státní aparát si chodí pro jeho sousedy. Ale takoví lidé mají vygumovaný mozek a nepochopí, že si jednou příjdou i pro něho a pak pocítí na vlastní kůži medicínu, kterou vítal a hlasoval pro ni.

První co bych ti doporučil je knížka George Orwella 1984 a poté http://dfens-cz.com/ dík
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

já to všechno co jsi napsal beru v potaz ale přece když vím že jsem něco udělal tak se nebudu s toho snažit vykroutit?

a ještě jsi zapomněl poplatek za televizi a daň z nemovitosti
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

WOB píše:b707: protože pravda a láska některým lidem ještě totálně nevygumovala mozek.
Protože když jdeš do práce odvedeš státu 45%, z těch zbylých 55% platíš daň 5 nebo 20% při koupi zboží nebo služeb. Dále tě dálniční známka stojí 1500 na rok, přepis auta 800, STk 2000,-Kč...

tak sakra o jaké další dani v podobě pokuty za nesmysl ještě hovoříš?

A jak se vypořádáš s materiální skutkovou podstatou co tím způsobil? Rozbil něco někomu? zabil někoho? Opotřebovala se víc silnice? Tak o co tady jde?

Jak ten borec před tím tunelem, chtěl vehementně někoho naprášit protože takoví lidé s vygumovanými mozky z TV H@vna a ČT touží po tom někoho bonznout aby ten druhej dostal po kulách a měl problémy a co největší masírku. A ono ejhle to dopadlo i na něho. Takoví lidé jsou právě nejvíc neteční když se utahují šrouby a státní aparát si chodí pro jeho sousedy. Ale takoví lidé mají vygumovaný mozek a nepochopí, že si jednou příjdou i pro něho a pak pocítí na vlastní kůži medicínu, kterou vítal a hlasoval pro ni.

První co bych ti doporučil je knížka George Orwella 1984 a poté http://dfens-cz.com/ dík
Howgh!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Wobe, co máš proti lásce a pravdě, proč na ni všechno svádíte? Proč rovnou nenapíšeš, jsme prostě v Čechách zmrdi, nic nám není svaté, lžeme, krademe a uplácíme, kolikrát zradíme vlastního bratra a okrademe vlastní matku..Myslíme si o sobě, že jsme něco nobl, ale není to tak. Vždy to svedeme na ty ostatní, za vše může Havel, potom EU, potom USA a nakonec všichni, na které si vzpomeneme..Jen se nepodíváme sami na sebe. Já jezdím jako prase, ale ať mi všichni,ne... to je trend. Já taky kolikrát jedu jako debil, ale vím to a trnu, aby mi tam nikdo nevjel z polní cesty nebo mi někdo nedal kotvu..Ale pokud to proseru, nebudu se vymlouvat a lhát..K přesvědčení, co jsme zač, mi velmi pomohlo bydlet v omezení na 40km/h /a je to oprávněné/denně vidím mnoho magorů, ignorantů a v podstatě pitomců, bohužel je to všem jedno, že tam nemáme ani přechod, podchod nebo cokoliv jiného, přecházíme jen podle poslechu, není vidět do zatáčky..Že v kamionech sedí často primitivové, je běžné, nejsou lidi, posadí tak každého idiota bez praxe, ale chápu, že to nemají jednoduché a chvátají často domů nebo k vykládce, ale většinová populace to má na háku úplně , protože ví, že se zde neměří..Až když je smrťák, tak všichni čumí jako paka, volají maminku, nebo mi skončí v náručí, jako paní, která chtěla vjet na hlavní a borec na plné kule se vyvalil přímo do ní...V zimě nás kolikrát budí nadávky, jak nějaký debil se sjetými gumami leze s auta ven..Nešlo zatočit, povídá..Tak mu říkám, je to divné co, a zrovna v prosinci...Ale lidé jsou prostě takový, bohužel vždy to svedeme na někoho jiného..My jsme prostě vždy perfektní..To je naše národní vlastnost... :(
nepropadat panice...
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

já jsem letos zasponzoroval Rakušáky, v zimě dálnice omezení 100, naměřeno +18 50E a podruhý v létě omezení na 80 naměřeno +22 (půl čtvrtý ráno ) 60E.... tak mě letos stála Rakouská dálnička pře 3000..... :D A dost na tom asi pracujou protože pár kamarádům přišlo i na motorku (ve městě na padesátce +8 30E.... :shock:
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“