oldaf píše:Tyhle čerpadla nemá cenu nechávat repasovat, stejně to nikdo pořádně neumí...
Tohle jako laik nedokážu posoudit, co se dívám do papírů, tak mě repase stála přes 13,000 kč a to mi ještě nabízeli výměnu, nebo repas už nevím elektronické hlavy čerpadla za cenu 15,000 kč, to jsem již odmítl. Subjektivně vidím rozdíl v tom, že auto kromě startu absolutně nekouří, na druhou stranu jsem tam byl po instalaci znovu, protože se mi zdálo, že auto sice nekouří, ale nejelo jako před repasi čerpadla, párkrát jsem ho na dálnici zkusil, před repasí mi na tachometru ukazovalo
max něco přes 200 km/h, po repasi čerpadla to
nejede více jak 185 km/h 
, tak mi doporučili repas turby, to jsem taky nechal udělat a žádnou změnu jsem nepocítil

:-(
Takže nevím, jako laik si myslím, že to normální nebude, aby auto před repasí sice zadýmilo, ale jelo rychleji, než po repasi, taky nevím jestli je normální, aby motor odspoda vůbec nejel, jede až tak odhadem od 3000 ot/min, pod 3000 ot/min je to strašné, fakt strašné, je ho potřeba držet v otáčkách, no a závěrem co mě teď o víkendu docela naštvalo, byla kamarádova octavie 1,9 td
i, které jsem v žádném případě neujel, ba naopak, držela se zamnou po celou dobu až do cca 175 km/h a to podotýkám, že to má taxíka s 300,000 najetýma kilometrama.