Zkušenosti značka Vika, BOV pro 1.8T

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vedo125
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zkušenosti značka Vika, BOV pro 1.8T

Příspěvek od Vedo125 »

Někdo zkušenosti s výrobcem autodílů VIKA? Vím že je to Čína jak vyšitá, zajímá mi spolehlivost.. Na G4 sem měl od nich komplet servo řízení a šlapalo bez problemu.. A ted uvažuju koupit od tehle značky BOV pro 1.8T, je o polovinu levnější :?
Octavia II TDi RS CEGA
Leon FR TDi ARL
Octavia I TDi AHL - EX
Octavia I AGU EnginePower 1.8T K03s/Saab injector/fmic - EX
Passat B6 TDi BXE - EX
Golf IV TDi AGR MoraviaTuning FB sprint 502 - EX
Octavia I 1.6 AKL - EX
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

odpad cina...nepouzivat...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
PetrSs
Přispěvovatel

Příspěvek od PetrSs »

Zrovna bov bych nedával čínu může to pak dělat celkem problémy.
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
lukafe..
Přispěvovatel

Příspěvek od lukafe.. »

Tak viděl jsem čep řízení vika, na pohled jak nový, ještě krásnej žlutej zinek a vůle jak blazen..
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mi ted přivezli koktu agr že prej je váha KO, nakonec jsem zjistil že upadlo táhlo na turbo a klapka byla furt otevřenádovýfuku,

váha byla AQ což je podobný šajz a vážila OK,vyrobena byla 2014
slovacek.milos
Aktivista

včera jsem měnil na koktě zámek dveří vika, XS3B1837015A, je to prej strašný šajz, studenáky se tam dělají nefachčí,

napášu na něj datum a číslo faktury záruka 24 měsíců, zatím jsem ho nikdy nereklamoval
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak zrovna se zámkama VIKA nebo jejich stahovačkama na Fabii 1 mám celkem dobrou zkušenosti. Zrovna ty stahovačky jsem lidem měnil za origo a taky to bylo na pár let a čau...
Nebo zámek na Golfu+, origo něco za buriše, VIKA za pár stovek a funguje už nějaký rok.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Cokoliv vika většinou problém i vana umí téct ihned po montáži. ...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Ja som dával nejaké zámky Vika, páčky a pod., nové to vždy fungovalo ale je pravda že len na autá čo boli už len "na dojazdenie" takže sa mi to už nevrátilo, ale v mnohých prípadoch to vypracovanie, kvalita odliatkov bola hrôza. Ak je to nejakému dedkovi na Feliciu čo ide raz za týždeň do Kauflandu tak OK, inak asi nie.
slovacek.milos
Aktivista

Ladas píše:Cokoliv vika většinou problém i vana umí téct ihned po montáži. ...
ted jsem třeba na pojízdné autovraky namontoval vodní pumpy vika a nic se nevrátilo a tu vanu jsem ted dával na tdi a ok
prosimtě napiš kde to teklo,

ted naposledy vanu původní byla tam prasklina 2 cm to je nic zavařili mi to za dvě kila, ale musela se vidělat převodovka a vyměnit gufero na klice vika ptfe to prasklo, a ta spodní část kde šroubuješ vanu tak se ulomil, ten obal byl plastový a při tom malím nárazu došlo k rpasknutí ,majitel tvrdí že má koktu deset let a s převodovkou nic nedělal tak to gufero pod setrvákem vika ptfe tam vydrželo deset let a neklo??

ještě mi napadlo to tdi mi přivezli se sdělanou vanou a jestli ten kdo to stělal nepovolil ty dva zašité šroubky u převodovky a to ložo polámal
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 25 úno 2018, 06:50, celkem upraveno 1 x.
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

Ted se začína oběvovat v e-shopech MEYLE-VIKA..tak si říkám co to zas je..To číňani koupili Meyle,či co?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

NOVON>> Máš odkaz? To by mě celkem zajímalo.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Namontoval jsem jich už spousty cca 20 a 3 tekly prostě špatný odlitek v ploše nejčastěji v rohu takže jen na riziko majitele když chce levnou věc a se zámkama podobný zkušenosti opět pokud levný tak ho předem zkusím jestli zamyka a ukazuje otevření je k nasrani když sloziš vrata a ta mrcha má chybu...

k tomu prasklýmu guferu to může byt tim ze někdo pred tebou chytil nakřivo závit
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Ladas píše:špatný odlitek v ploše nejčastěji v rohu
.............................................................................................
nevím osobně tam piplu ten černý silikon na těsnění motorů z kel, a no problém,
...............................................................................................................
k tomu prasklýmu guferu to může byt tim ze někdo pred tebou chytil nakřivo závit
mi se rožlo: podle mě sdělával vanu a ty dva šroubky nenašel tak tu spodní část ložiska ulomil,

mě zmátlo to ložisko vika a plastové, jenže to tam bylo deset let,
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Plastový je normální
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“