Octavia 1 tdi netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1 tdi netopí
Tdi 81kw rok 2000 najeto 510tis,auto dojelo s tím že netopí,jen vlažně,dělalo se těsnění pod hlavou,hadice k radiatoru jsou vřelé ale topí slabě,má někdo s tím zkušenost?je to klimatronik,může být chyba v klapkách nebo i v samotném radiátoru,zkoušel jsem ho propláchnout,nepomohlo...
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
- martinsidlo
- Aktivista
ano přesně tak,molitany v háji,teď to topí jak vínoNOVON píše:Molitan z vydechu nelita nebo nelital?Nekdy jsou rozpadle ty molitany na klapkach..

SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
Výborne,setkal jsem se s tim hodnekrat,hlavne u Audi 80.Mel jsrm 4 ossmdesatky a resil to spolu s tekoucim vymenikem u kazde.Resil jsem to tenkym Alu plechem,ktery jsem nanytoval na ty klapky.Da se to i znovu olepit molitanem,ale trvanlivost je mi otazkou..TomášTDI píše:ano přesně tak,molitany v háji,teď to topí jak vínoNOVON píše:Molitan z vydechu nelita nebo nelital?Nekdy jsou rozpadle ty molitany na klapkach..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
OI to samý jak GIV ...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 25#1146625
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 25#1146625
-
- Přispěvovatel
Ty otvory jsou zakryte i puvodnim molitanem.Kdybys ty klapky ,resp. utroby boxu topeni nekdy nazivo videl (já minimalne 6x,co si pamatuju),netvrdil bys to..senioring1 píše:Otvory na klapkách slúžia na náporové vetranie pri vypnutom ventilátore . Zaslepením otvorov ste odkázaní len na ventilátor .
Kdyz je ten molitan opadany a jsou v klapkach diry,tak nastava co...? Nastava,ze vzduch neproudi pres vymenik,ale cestou mensiho odporu fouka pres ty diry mimo vymenik a nastava co...? Nastava,ze auto netopí..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Naprostý souhlas s Novonem, prostě ty díry v klapkách je záměr výrobce ušetřit při výrobě a po jistým rozpadu molitanu a tím odhalením těch děr utrácet pro majitele ...
A hlavně si pak u těch umělců z VAGu kupujte pylový filtry s uhlíkem, abyste mohli dýchat čistý atomizovaný molitan z těch klapek ... Tohle je realita minimálně od dob GII a vsadím se, že to takhle záměrně vyráběj dodnes ...
A hlavně si pak u těch umělců z VAGu kupujte pylový filtry s uhlíkem, abyste mohli dýchat čistý atomizovaný molitan z těch klapek ... Tohle je realita minimálně od dob GII a vsadím se, že to takhle záměrně vyráběj dodnes ...
-
- Přispěvovatel
Trvám na tom , že otvory slúžia na náporové vetranie . Prekrytie otvorov slúži ako spätná klapka , ktorá pri zapnutých ventilátoroch uzatvorí otvory a vzduch prúdi cez výmenník . Otvory teda nie sú o šetrení materialom , ale pozostatok prekonaných predpisov , podľa ktorých sa požadovala výmena vzduchu za jazdy bez ventilátora . Každému je jasné , že úspora na materiale otvorov sa ani zďaleka nevyrovná nákladom na ich vystrihnutie a následnej montáži ich prekrytia .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.