Dvousloupový zvedák OMCN

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Andre
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Dvousloupový zvedák OMCN

Příspěvek od Andre »

https://dum.bazos.cz/inzerat/82786122/D ... k-OMCN.php

Zvedák je v rezervaci - zaplacena záloha
Naposledy upravil(a) Andre dne 05 pro 2017, 11:45, celkem upraveno 1 x.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

z itálie nic, je to celý z čokolády :(
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Máš s tím nějaké zkušenosti nebo plácáš nesmysly? Zřejmě plácáš jinak bys tohle nenapsal. Konkrétně tento model zvedáku máme na dílně a za 15 let jediná závada. Kolega ulomil páčku od koncáku. Stejně jak 4 sloup stejné značky, tam vůbec nic a stejně jak prezouvačka a vyvazovačka.... Nářadí usag taky Italy a lepší vercajk jsem nikdy neměl. Goly, torxy se valí běžně utahovačkou, všechno drží. Usag jsme měli už na nákladní dílně a jak tam se s tím zacházelo.

Omlouvám se za OT ale prostě mi to nedalo. Nechápu proč mají lidi potřebu pořád někomu kafrat do inzerátu. Hergot tak buď to chcu a koupím a nebo to neřeším.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Tak. Omcn drzi. Z cokolady bude aj tank, ak nedostane udrzbu od mechanika ako to zvykne byt.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

[quote="Tomas6"]Máš s tím nějaké zkušenosti nebo plácáš nesmysly? Zřejmě plácáš jinak bys tohle nenapsal. Konkrétně tento model zvedáku máme na dílně a za 15 let jediná závada. Kolega ulomil páčku od koncáku. Stejně jak 4 sloup stejné značky, tam vůbec nic a stejně jak prezouvačka a vyvazovačka.... Nářadí usag taky Italy a lepší vercajk jsem nikdy neměl. Goly, torxy se valí běžně utahovačkou, všechno drží. Usag jsme měli už na nákladní dílně a jak tam se s tím zacházelo.

Omlouvám se za OT ale prostě mi to nedalo. Nechápu proč mají lidi potřebu pořád někomu kafrat do inzerátu. Hergot tak buď to chcu a koupím a nebo to neřeším.[/quote]

A 15 let je jako životnost?? Já mám na dílně českej šroubák z roku 92 a no problém, nevěděl jsem, že tě to tak zasáhne, omlouvám se, ale po nějakech zkušenostech prostě z itálie nechci nic a klidně mě kamenuj.
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

OMCN je top trieda páni....
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
DDRagoo
Aktivista

Příspěvek od DDRagoo »

OMCN jsou drahé a kvalitní zvedáky, ze zkušenosti nevím že by s nimi byl někdy nějaký problém
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Domeček já tě nechci kamenovat. Proč. Jenže...
To že je něco z Itálie z čokolády neznamená že zvedáky OMCN taky. Televizu mobil a spoustu jiných věcí máš taky z Číny. A přitom auto by sis tam nekoupil. Například. A přitom hafo servisů má vybavení starline a o původu a kvalitě si iluze nedělám.

15 let nic není. Ale ty zvedáky jsou i podle revizáka jako nové. Dělá se na nich denně. Běžný autoservis... Doma mám zvedák z roku 1968 a taky funguje. Proč ne.

Jako osobně ti názor vyvracet nechcu,je mi to jedno,ale nechápu proč mají lidi ve zvyku kazit nesmyslnýma žvástama inzerát. Jak tobě by se líbilo kdyby ti někdo do inzerátu kafral nesmysly a tím víc když o tom nic neví.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

tiez mam jeden omcn zdvihak hydraulika,znami ma 2 skrutkove je to super kvalita,ziadna porucha ;)
Steve
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Tomas6 píše:Domeček já tě nechci kamenovat. Proč. Jenže...
To že je něco z Itálie z čokolády neznamená že zvedáky OMCN taky. Televizu mobil a spoustu jiných věcí máš taky z Číny. A přitom auto by sis tam nekoupil. Například. A přitom hafo servisů má vybavení starline a o původu a kvalitě si iluze nedělám.

15 let nic není. Ale ty zvedáky jsou i podle revizáka jako nové. Dělá se na nich denně. Běžný autoservis... Doma mám zvedák z roku 1968 a taky funguje. Proč ne.

Jako osobně ti názor vyvracet nechcu,je mi to jedno,ale nechápu proč mají lidi ve zvyku kazit nesmyslnýma žvástama inzerát. Jak tobě by se líbilo kdyby ti někdo do inzerátu kafral nesmysly a tím víc když o tom nic neví.
Protože všude se najde nějaky kokot (LOL)
OMCN jsou jedny z největšich držaku ;)
Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Kokotem nazývej někoho koho znáš, já prostě italkej hovnům nevěřim a několikrát v různejch druzích výrobků jsem se těžce spálil, pravdou je, že do inzerátu to nepatří a za to jsem se omluvil.
Steve
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

zvedak

Příspěvek od Steve »

Kokot jseš když nekomu cpeš svuj nazor, tot vše co bych k tomu dodal!!!
nechceš-nekomentuj!!!
kdybys to napsal na zvedaky z činy a podobné tak neřeknu
OMCN jsou dobry zvedaky a kor když jsou na něm každoročně dělany revize
Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

ty zase cpeš svůj názor mě a já vím, že od italů nic, tak neotravuj
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Tomas6 píše:Máš s tím nějaké zkušenosti nebo plácáš nesmysly? Zřejmě plácáš jinak bys tohle nenapsal. Konkrétně tento model zvedáku máme na dílně a za 15 let jediná závada. Kolega ulomil páčku od koncáku. Stejně jak 4 sloup stejné značky, tam vůbec nic a stejně jak prezouvačka a vyvazovačka.... Nářadí usag taky Italy a lepší vercajk jsem nikdy neměl. Goly, torxy se valí běžně utahovačkou, všechno drží. Usag jsme měli už na nákladní dílně a jak tam se s tím zacházelo.

Omlouvám se za OT ale prostě mi to nedalo. Nechápu proč mají lidi potřebu pořád někomu kafrat do inzerátu. Hergot tak buď to chcu a koupím a nebo to neřeším.
amen!
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Máme OMCN 199W starej odhadem 20 let, teď nedávno jsme nechali udělat komplet repas za 20tis. protože tady se to fakt vyplatí
základ je aby fungovalo automatický mazání šroubovic, občas máznout ložiska maznicí a je to fakt nesmrtelný
koupili jsme ho kdysi z druhý ruky dost zanedbanej a i tak jel bez máknutí dobře 8 let denně
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“