Leon ASV, nová spojka, ťažké radenie po zohriatí

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

peterkopuk: Mas nejak hodne zvednuty vykon?Proc jsi to nechaval preoblozit?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
sCitem
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od sCitem »

Ptal jsem se pa č tekoucí ložisko dělalo různé kotrmelce, za studena radit šlo jak člověk párkrát šlápl, zase nešlo a tak...proto jsem se ptal, ale tohle bude v pohodě až si sedne... ☺
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
peterkopuk
Nováček

Příspěvek od peterkopuk »

Tak nikto si nechce priznat svoju chybu, ale hľadať chyby niekde inde, mne tiež písal kadejaké veci ze vymeniť spojkovy valček, kvapalinu... Ale tak určite je hrubšie preoblozena lamela. Ked je motor studený tak sa radi krásne, žiadne zuby, skrypanie ani nič podobné. Mam hybridné turbo a soft, s tým že po nejakej dobe mi už moja pôvodná začala šmýkat, tak som sa dal do jednohmoty od renovaku, keďže jednohmota je na vyšší výkon lepšia, čo som počul. Zaujímavé že keď som sa rozhodoval akú spojku kúpiť, či od renovaku alebo origo sachs s preoblozenou lamelou dvojhmotu, tak som viac menej nikde nenašiel zle recenzie na RENOVAK, keby som vedel kupujem origo sachs... Ale tak akože dúfam ze si to sadne, nechcem odjebat niečo na aute co ma potom bude stáť viacej ako keby som len vymenil lamelu s tenšou hrúbkou.
peterkopuk
Nováček

Příspěvek od peterkopuk »

Tu je odpoveď ohľadom preoblozenia lamely z Renovaku
Není to nejako málo? Véd to dokopy jak keby nebola vôbec preoblozena a vychádza mi to na 3,2mm... Nebude ten môj problém niekde inde a nie v hrúbke lamely?
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“