octavia 1 odpojenie immo dopyt
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 1 odpojenie immo dopyt
Ahojte je tu niekto kto vie vyriesit imobilizer v okoli Banskej Bystrice. Auto je otcove a furt mu to blika a na treti raz nastartuje. Zhanal som kablovy zvazok ale uz to nevyrabaju a nahrada nie je. Alebo poradte co s tym. Dakujem
Tak google pouzivat viem celkom dobre, ale vsade je tovar nedostupny a kde je dostupny tam mi neskor zavolali ze je nedostupnyHanZ píše:Jak že se 1U0971809 nevyrábí!? Nebo tu někdo spíš neumí použít google?
Jinak vypnout immo není problém, ale potřebuju jednotku motoru do ruky.
Az potom to dam vypnut. Inak dakujem vsetkym za reakcie a sz.
-
slovacek.milos
- Aktivista
kup si http://autobazar.hyperinzerce.cz/servis ... dka-praha/ pak to zas prodášvladoc píše:Budiky by to snad robili furt nie, auto ide ale nie vzdy na prvy raz.
-
UchoTD
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To funguje až na 2001+slovacek.milos píše:kup si http://autobazar.hyperinzerce.cz/servis ... dka-praha/ pak to zas prodášvladoc píše:Budiky by to snad robili furt nie, auto ide ale nie vzdy na prvy raz.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
highlander
- Přispěvovatel
Riešim podobný problém, sused mi s tým píli uši už pár týždňov. Hotový kábel sa už nedá kúpiť, nemá ho žiaden eshop ani žiaden Škoda servis v SR ani CZ.
Kábel si teda vyskladám sám - konektor do cievky je 8E0 972 623, problém je ale s pinmi do konektora. Dajú sa kúpiť len hotové už nakrimpované kábliky 000 979 018 E, ktoré sú však krátke. Nedopátral som sa k číslam samotných pinov na krimpovanie a spájkovať káble nechcem.
Neviete niekto, kde zohnať samotné krimpovacie piny do konektora? Eventuálne, aká je dĺžka toho celého kábla? Rád by som si kábel pripravil a potom ho len vymenil a nechcem nad tým "maturovať" a improvizovať priamo v aute...
Ďakujem za radu!
Kábel si teda vyskladám sám - konektor do cievky je 8E0 972 623, problém je ale s pinmi do konektora. Dajú sa kúpiť len hotové už nakrimpované kábliky 000 979 018 E, ktoré sú však krátke. Nedopátral som sa k číslam samotných pinov na krimpovanie a spájkovať káble nechcem.
Neviete niekto, kde zohnať samotné krimpovacie piny do konektora? Eventuálne, aká je dĺžka toho celého kábla? Rád by som si kábel pripravil a potom ho len vymenil a nechcem nad tým "maturovať" a improvizovať priamo v aute...
Ďakujem za radu!