Passat B5 81 afn- pianko jízda - vysoká spotřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ono se dá dostat na tuhle spotřebu...jenže podobnou já dosáhnu když v noci jedu po okruhu v Praze 80km/h.... a nikde ani auto...nebudeš zrychlovat a tak.... jinak ve špičce není problém 9-10 litrů když jen popojíždíš.....podle mě normální spotřeba.... já osobně jsem zatím neviděl naftu která jela pod 4,5 ( za 4,5 se dá jet s rapidem 1.6 TDi).... leda když to pustíš do propasti volným pádem....
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Měl to borec na vagu a říkal posunuté o dvě setiny čerpadlo.tiguan2 píše:Nevim kdo vyplodil tuto kokotinu....mam posunuty čerpadlo o 0,02 mmHoncek46 píše:Ne, jako benzín do města fakt ne. Měl jsem předtím astru g 1.7 dti papírovka ve městě 6.2l Jinak mám o 2 setiny posunutý čerpadlo, takže tohle jsem spíš potřeboval vědět jestli to má vliv na spotřebu. Benzínové auto třeba konkrétně Mondeo 92 kW je fakt smrt 13 l na sto je docela zkličující. Potřeboval jsem vědět jestli někdo má město 5.5l, protože z těch příspěvků na netu to vyplývá. Jinak tedy nechápu proč by ojetiny koncernu jsou tak předražený.
+Hlavně do toho nevrtej nebo to dopadně špatně a spotčebu budeš mit 9 ltr
Hledaš chybu tam kde není
Jinak díky za názory.
-
- Přispěvovatel
Priemerná spotreba ( auto v popise ) v zime 6,6 l/100 ale auto s elektrickým ohrievaním vody a jazda okolo komína . V lete 5,5 . jazdím spravidla sám a na križovatke nie som prvý .
Na spotrebu má veľký vplyv teplota motora , hmotnosť vozidla ,pasívne odpory ložísk , pneumatík ,nastavenie brzd a nie v poslednom rade spôsob jazdy .
Ak jazdíš vo veľkom meste , kde každú chvíľu stojíš na svetlách a s križovatky každý musí vypadnúť čo najskôr , potom nemôžeš spotrebu porovnávať s tým kto jazdí v ideálnych podmienkach .
Na spotrebu má veľký vplyv teplota motora , hmotnosť vozidla ,pasívne odpory ložísk , pneumatík ,nastavenie brzd a nie v poslednom rade spôsob jazdy .
Ak jazdíš vo veľkom meste , kde každú chvíľu stojíš na svetlách a s križovatky každý musí vypadnúť čo najskôr , potom nemôžeš spotrebu porovnávať s tým kto jazdí v ideálnych podmienkach .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Ne, mám fakt na mysli eko jízdu po městském okruhu, chytneš zelenou vlnu a jedeš pianko, z kopce, s kvaltem na jemné brždením motorem. A žádné rychlé rozjezdy. Namrdám tam tam pozvolna kvalty a jedu. Oběd v nosiči se na podlaze nepřevrhne. Ale ohřev tam nemám. A při citlivé jízdě se to pomalu ohřívá. Takže studenotina.
omlouvám se, ale tady ti xx lidí řekne, že to je naprosto normální spotřeba a ty to furt řešíš.
BLS v Caddy jezdí kombinaci za 6,5, ve městě na to ani nekoukám. V létě na dovolenou s kolama a rakví za 8l.
rotačky si každý myslí, že to bude snad generátor nafty. Dotankuj plnou a vyjeď ji mimo město a pak dotankuj znova a změř to. Pokud budeš na 5,5l, bude to dobrý.
Pokud ti vadí, že to je posunutý, borcovi to dej, ať to srovná, tohle chceš slyšet? Nebo mu to dej, ať ti vymění rozvody, to bude muset nastavit stejně a budeš mít klid, že to máš vyměněný, dvojí efekt.
BLS v Caddy jezdí kombinaci za 6,5, ve městě na to ani nekoukám. V létě na dovolenou s kolama a rakví za 8l.
rotačky si každý myslí, že to bude snad generátor nafty. Dotankuj plnou a vyjeď ji mimo město a pak dotankuj znova a změř to. Pokud budeš na 5,5l, bude to dobrý.
Pokud ti vadí, že to je posunutý, borcovi to dej, ať to srovná, tohle chceš slyšet? Nebo mu to dej, ať ti vymění rozvody, to bude muset nastavit stejně a budeš mít klid, že to máš vyměněný, dvojí efekt.
Až to uvidím na vlastní oči tak tomu budu věřitstanomx píše:tak kukni lupo 1.2 tdi a mas tam cisla ako 2.8 l/100km

to je něco podobného jak mi maník tvrdil že s Oct 2 jezdí za 4 litry na 100 km ...nevěřil jsem a jel s ním.... ano za 4 litry jel...ale na aktuální

O2 BXE 4x4, GTB 1756V