SPOJKA Octavia III 2.0TDI 110kW 2014

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

zizuzidan
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od zizuzidan »

Jde
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ano vidis tam pocet zapisov :)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

aj datum.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Nespadá tento typ náhodou pod dieselgate? Skús si preveriť podľa VIN ale zas na druhej strane by ťa mali o tomto informovať a vyžiadať súhlas na update sw
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Pokud vozidlo spada pod dieselgate, samovolne Vam ho neprehraji, importer potrebuje podpis zakaznika, ze s akci souhlasi. Takze scifi, ze Vam to prehraji bez upozorneni, jsou nesmyslne. Tohle není Německo.
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Tenhle motor pod dieselgate nespadá.
maras
Přispěvovatel

Příspěvek od maras »

ne,tento motor opravdu do dieselgate nespadá, to jsem si prověřoval, když jsem auto kupoval motor má kod CKFC. Spíš z toho mám ten pocit, že se chlapcům z origo škoda servisu dostala pod ruky octa s chycenou spojkou, nebo si zákazník s autem v záruce(nebo bez-to je jedno) stěžoval na chování spojky a zrovna měli po ruce stejný auto(to moje) tak to prostě prohodili jak mají ve zvyku, nebyl by to první případ, hold některé servisy škoda stojí za to.
Octavia III combi 2014 2.0 TDI
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

maras: V tom případě by to bylo poznat na otlačených šroubech od nářadí..na spoji motor/prevodovka,poloosách,mozná napravnice..Chce to omrknout než to znovu "zajde".
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
maras
Přispěvovatel

Příspěvek od maras »

NOVON: nooo to není špatnej postřeh, díky, po práci zajedu do garáže na rampu, sundám dekl a mrknu na to a jestli to tak bude tak jim tam udělám peklo. Jen že jak je znám tak i kdybych na těch šroubech něco našel tak řeknou:pane ale to už jste tam měl, nebo něco podobnýho oni jsou h....y
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

prohodit spojku není jak vyměnit žárovku, dost silně o tom pochybuju, že by toto někdo podstupoval a zvlášť v autorizáku
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Taky se mi nezdá kor že by s tím carovali z auta na auto
Právě za reklamace se fakturuje na SA a pak dále na dodavatele v případě jeho činy a to se musí všechno dokladovat
maras
Přispěvovatel

Příspěvek od maras »

HUML: Asi máš pravdu, na šrouby jsme se díval a nevypadá, že by na ně někdo chytal. Jen mě nejde do hlavy, že spojka zabírala před servisem pěkně plynule a hlavně hned od spodku a z ničeho nic, po servise zabírá v druhé polovině a někdy až u konce. Snažím se to sledovat a opravdu se mění i bod záběru spojky-nejdřív jsem si říkal, že jsem z toho už blbej a že se mi to zdá, ale opravdu, když je motor téměř zahřátej-teplota oleje 78 tak to zabírá v druhé polovině a když je zahřátej úplně-teplota oleje 89-94 tak skoro u konce a to mi hlava fakt nebere.
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

občas sa to proste moze stat :) ...možno valček?
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

to bych si tipnul spíš něco na přítlačáku, jak to to má ten samostav, ten by měl držet záběr po celou dobu stejně
maras
Přispěvovatel

Příspěvek od maras »

Huml: no možné to je, že něco s přítlačákem, ale je možný aby auto bylo furt v pohodě a zrovna, po servisu to začalo, taková náhoda, nebo je možný že něco kolem delali (TPI, svolávačka) byly ticho po pěšině a něco zadrbali? Díky.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“