A nebo to od něj byla jen haluz, abys mu tam novou baterku dal Ty
OIII baterka v dálkáči...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jsou to stejně paradoxy, kámoš se mě ptá, myslíš že moje dálka má také baterku/MB C -2000 rok/? Tak říkám, to víš že jo..Vezmu ovládání do ruky a nechtěně máčknu a přes celou dílnu se u MB otevře kufr..Tak mu říkám, tomu nic není. A on , ale já tam ještě baterii nedával...Nakonec tam byly baterky 2 a po výměně blikaly i blinkry, což při již slabé baterce předtím nedělalo...A Octa 3 už má v háji baterku??? 
nepropadat panice...
Pokud to má kessy tak pravidelně baterka co rok v háji. Od větnamce z potravin vydrží tak 14 dnů...
Je to strašný každý rok vyměnit baterku za 40Kč zlatá petlice a visací zámek, viď Jericho... 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Vici budeš se divit ale co má otec klíč k vitu tak o baterce nikdo neví. Auto je rok 09. Takže 9 let. Servisuju ho 8 let. Za tu dobu určitě baterky nikdo neměnil. Poslední 4 roky odemkne a zamkne klidně i 10x za den.No snad nikdo ani neví jak ten klíč rozebrat...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km