třepání volantu Alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No odvzdušněný to bylo, ale je fakt, že se mi to zdálo lepší ale jen chvíli. Nedávno to zkoušel soused znovu odvzdušnit a šly bubliny, ale z levýho kola, takže to by mělo brzdit teda míň ale ono brzdí podle grafu víc a taky tam to táhne. Ale vzduch by tam určitě asi neměl být to je jasný.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Ono treba zalezi i na brzdovce treba znamej (blbec)si odvzdusnoval brzdy a na jednom kole mu sla sediva(prevarena)brzdovka a na druhem SKORO normalni tak dolil bandu a vymenil pouze jedno kolo coz voto pri norm. brzdeni to bylo dobre ale pak na to nekde dupnul a sup s tim do skarpy!!!Luke píše:No odvzdušněný to bylo, ale je fakt, že se mi to zdálo lepší ale jen chvíli. Nedávno to zkoušel soused znovu odvzdušnit a šly bubliny, ale z levýho kola, takže to by mělo brzdit teda míň ale ono brzdí podle grafu víc a taky tam to táhne. Ale vzduch by tam určitě asi neměl být to je jasný.
jojo jak malo staciii jina konzistence(hustota) a je to v pr...
A jak ty vis co ti v tom podelanym servisu udelaly? Ti říkam co si neudelas sam to nemas!!!!!
Jo a jeste by si mohl mit ucpanej rozdelovec za posilovacem taky uz jsem o tom slysel
No v servise Citroen jsem skončil po všech zkušenostech už před rokem, nejsem zvědavej na jejich kecy, vše jen měnit a tisíce lítají. Jinak o auto sem mi stará soused, kterej tomu skutečně rozumí a můžu mu věřit, vždy sem u toho, vše dělá naprosto poctivě, samý lepší maziva i kapaliny mi dává. I tlumiče mi dělal a vše naprosto v pořádku, přední brzdy rozdělal, zkoušel jak se vrací píst, šly oba krásně zamáčknout, takže hadice musí být ok, destičky stejé stejně, rovně, koutouče neopálené, vše se tváří naprosto v pořádku, kola se zahřívají stejně. Odvzdušněno 2x, vše za mé asistence. Jenže pořád sme to nevyřešili. Brzdovka, když to začalo byla půl roku stará. Prostě po výměně kotoučů a destiček a ujetí cca 400km to začalo takto zlobit, do té doby nic. Nemám tušení, kde může být chyba. možná je to časová náhoda, ale je fakt, že vždy při odvzdušnění tam je vzduch.
Ještě nás napadlo odpojit abs, ale pochybuju, že by do toho nějak kecalo, když nejdu do smyku.
Ještě nás napadlo odpojit abs, ale pochybuju, že by do toho nějak kecalo, když nejdu do smyku.
a nešlo by na tý kostce ABS přehodit výstupy na přední kola (L za P), jestli je chyba u kol, nebo válec a ABS??
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
na straně kde se ti ojevuje vzduch při odvzdušnování vyměn ve třmenu těsnící gumičku a prachovku a mělo by to být dobrý, pokud to bude OK tak to vyměn i na druhý straně. A pro jistotu kup nový odvzdušnováky
mala spotreba velkej kroutak- Passat 2001 Highline 130hp, Vento 1994 GT 90hp, Peugeot 309 1988 1,9 GTI 120hp, Facko 1989 ten je rad ze jede
A co jako? Já vím, že sem Citroen nepatří, však sem založil toto téma dřív ve Francouzech, ale nikdo mi neporadil. Každej vidíte, že v podpisu mám ještě dva Seaty, tak se snad nebudute zlobit, nehledě na to, že je jedno, u jakýho je auta problém, pokud mi chce někdo poradit a udělá to rád, tak mu bude jedno, jestli se jedná třeba o sáňky.
Jo já se nezlobím, jen sem to blbě pochopil. Ale je možný, že to bude Citroenem jako servisem, jsou tam totálni neznalci a hovada. Zatím sem neměl čas to pořešit, s tím vzduchem to časem budu muset nechat vyřešit, myslím na to, díky za rady. Ale dávám tomu minimální šanci, že na to přijdeme čím to je.