Leon 1M elektrika nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Leon 1M elektrika nestartuje
Zdravim mám problém s elektrikou s Leonem 1M 1.9 tdi pd arl . Začalo to asi před měsícem začali mi problikávat kontrolky po otočení klíče do prvni polohy , včetně vnitřniho osvětleni stahovani oken atd i podsviceni klimatroniku, vždycky jakoby pravidelně po 1sekundě sviti/nesviti.. motor ale normalně chytnul a pak to jakoby přestalo.. teď dva dny zpátky otočim kličkem do 1 polohy a kontrolky už se nerozsviti na displeji tma a motor už nenaskoči .. asi ale na 10pokus se rozsvitili a naskočilo to tak sem dojel domů..
Nestalo se někomu nebo neřešil někdo něco podobného ? Tak mě napadá nějaký relátko .. anebo co to může způsobovat po čem jít ?
Díky za reakce
Nestalo se někomu nebo neřešil někdo něco podobného ? Tak mě napadá nějaký relátko .. anebo co to může způsobovat po čem jít ?
Díky za reakce
Nemohl by to dělat ještě např. špatnej tištěnej spoj v budikách ? Protože občas sem si všiml že i po vypnuti světel a s vytaženým kličem mirně svitilo podsviceni hodin..
Nejdřív jakoby problikávala v 1poloze kliče kontrolka dobijeni (misto aby svitila) včetně blikani podsviceni displeje klimatizace a ovladani oken, a po nastartování Ok to zhasne i kontrolka a vše vpohodě, jede to normálně , i podsviceni klimy a interieru ok. Ale zase nechápu proč současně (jakoby v pravidelnejch intervalech) bliká s tou kontrolkou displej klimy a ovladani oken ve dveřich? A teď už se nic nerozsvítí na budikach a motor nenaskočí..
Nejdřív jakoby problikávala v 1poloze kliče kontrolka dobijeni (misto aby svitila) včetně blikani podsviceni displeje klimatizace a ovladani oken, a po nastartování Ok to zhasne i kontrolka a vše vpohodě, jede to normálně , i podsviceni klimy a interieru ok. Ale zase nechápu proč současně (jakoby v pravidelnejch intervalech) bliká s tou kontrolkou displej klimy a ovladani oken ve dveřich? A teď už se nic nerozsvítí na budikach a motor nenaskočí..
Tak asi ke vší smule to bude taky tím.. pětkrát otočim kličem vše naběhne a po šestý zas nic ..
Prosim jakej je postup výměny ? Mám tu ještě z jednoho leona celou tu řídící konzoli včetně fuknční spínačky ale ta je zas na jinej klíč.. dá se nějak vyměnit ta elektrická část nebo ta spínačka koukám na to a fakt netušim co mě čeká
Prosim jakej je postup výměny ? Mám tu ještě z jednoho leona celou tu řídící konzoli včetně fuknční spínačky ale ta je zas na jinej klíč.. dá se nějak vyměnit ta elektrická část nebo ta spínačka koukám na to a fakt netušim co mě čeká