Výměna rozvodů u VW Touareg
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolik je najeto km?rozvod se na tomhle motoru prakticky neřeší teda pokud neprdne nálitek kola.slabina motoru je vačka která se ráda ohobluje kolem 200tis.Na 300tis se ozvou vykejvaný vstřiky pravidelně měnit vodní čerpadlo a pokud vydržej válce tak to jezdí.endurance píše:Nemám to ve značkovém servisu, bych se nedoplatila právě. Pokud tam něco bude tak doufám ne všechno naráz, auto jezdí bez problémů až na to že dvakrát do měsíce si prostě zaklepe.
Včera mi volal známy že im prestala dobíjat desta STIHL a servisaci možu až za 2 týždne. prídem kukám motor z octavie 1 1,9 rotačka altík BOSCH.Hošík píše:Kolega má V6 30 TDI rok 2012 a v autorizáku mu řekli, že výměna rozvodů 120 - 140 000kč.
Strhnutá volnobežka na alternátory vymenené za hodinku.
Potom mi ukazovali faktutu z velkeho servisu na te deste a servisaci menili rozvody,chladiacu kapalinu,filtre a doplinili hydraulické kapaliny a cena krásnych 52000Kč. Tady ked niekdo napíše že si za rotačku 1,9 tdi zebere 12000Kč aj s materialem tak je zlodej
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
STILL, ve starší řadách byla klidně 1.9D jako ve Felicii, pak TDi, nověji PD a dnes již CommonRail.ROMEK píše:Včera mi volal známy že im prestala dobíjat desta STIHL a servisaci možu až za 2 týždne. prídem kukám motor z octavie 1 1,9 rotačka altík BOSCH.Hošík píše:Kolega má V6 30 TDI rok 2012 a v autorizáku mu řekli, že výměna rozvodů 120 - 140 000kč.
Strhnutá volnobežka na alternátory vymenené za hodinku.
Potom mi ukazovali faktutu z velkeho servisu na te deste a servisaci menili rozvody,chladiacu kapalinu,filtre a doplinili hydraulické kapaliny a cena krásnych 52000Kč. Tady ked niekdo napíše že si za rotačku 1,9 tdi zebere 12000Kč aj s materialem tak je zlodej
Jinak ty ceny za údržbu souhlasí, můj známí v této firmě pracuje tak referoval co účtujou, ale není se čemu divit, pracovník chce gáži, jezdí novým VW Crafter na operativní leasing po servisních zakázkách apod.
Tak nevim jaký je tam přístup , určitě to nemá pod kapotou ale pod vyvažovacim zátěžim který má třeba 1200kg a ty musí třeba taky dolu ..
Pak tu cenu musí zohlednit jinde . To že vidíš rozvod za pakatel je jedna věc ale tady je to jiné.
Takže, ano i u výměny rozvodů můžeš potřebovat 4kw flexu
Navíc , ta "ještěrka " musí být co nejmenší , nejkompaktnější ,aby si mohl manipulovat na co nejmenším místě , tudíž je vše naskládáno co nejvíc na sebe a nikdo nefrfná furt jak Jerich, že to se "nedá" ,komusta ... apod.
Pak tu cenu musí zohlednit jinde . To že vidíš rozvod za pakatel je jedna věc ale tady je to jiné.
Takže, ano i u výměny rozvodů můžeš potřebovat 4kw flexu
Navíc , ta "ještěrka " musí být co nejmenší , nejkompaktnější ,aby si mohl manipulovat na co nejmenším místě , tudíž je vše naskládáno co nejvíc na sebe a nikdo nefrfná furt jak Jerich, že to se "nedá" ,komusta ... apod.