Teče řízení VW Bora - prosím pomoc !

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MarfyE34
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MarfyE34 »

Přesně tak. Tady kolem Prahy to už 3 servisy nedaly (rofl)
( viz moje starší téma: https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0 )

Ty vole já snad ten volant fakt přesadím :D
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý" (LOL)
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm ;)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

známý má v pneuservise už nějakou dobu takovou tu geometrii s kamerama, na kola nasadíš terče, popojedeš a hotovo... z té jediné mi přijde výstup ok a naučili se i dát volant rovně, zaaretovat ho a pak je to TOP...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Taky máme starou kamerovou, zase tolik se toho nedělá a nová geometrie...to je u nás na vesnici moooc dlouhá návratnost
Prostě to chce si s tím pohrát, samozřejmě, můžu to seřídit na tyčkách a volant nechat tak, ale samotnýho mě to sere když vyjedu a volant je nakřivo...
Obrázek
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Tak mě please dohoďte nějakého toho "známého" co si s tím pohraje, samo za to zaplatím. Už mě to sere. Taková primitivní náprava a tolik lidí si s tím neumí poradit kurva.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, ono je to asi o tom, že i když mají moderní geošku,seřídí to na tyčkách a na zbytek se kašle
nevím co je na tom tak pracného dát volant do roviny,zafixovat přípravkem do sedadla a pak seřídit obě strany...navíc když ten soft ti to říká krok po kroku co máš dělat...
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Já myslím , že je to "vidina rychlých peněz". Geometrie alias pouze sbíhavost u VW Bora , průměrná cena 1000 kč , za 10 minut je prý hotovo. Kdo má za 10 minut vydělaných 1000 kč ??? (noteeth) ovšem pokud zákazník je známý , kamarád, milenka , milenec, atp. tak na tom mechoš stráví třeba i hodinu a dokonce to půjde i projet a zjistí jak je volant za jízdy rovně a jak auto plave (rofl) Tak to v ČR vidím já. Bez nějákého toho známého nic nejde ! A chápu že ta laserová mašina za 80 000 kč je třeba rychle zaplatit ale kurva snažím se aspoň toho zákazníka nenasrat ! Protože pak už se zákoš nikdy nevrátí a lidi si to mezi sebou řeknou.
Naposledy upravil(a) MarfyE34 dne 30 led 2019, 14:02, celkem upraveno 1 x.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

My bereme 500...vesnice no (rofl)
A pořídit solidní geo se ctyrsloupakem je dneska tak 300tis. To bych musel dělat 2 denně každej den celej rok aby se to nějak normálně zaplatilo...
A není třeba na 10 minut,někdy je to zatuchlý že s tím nejde hnout a o zadních nápravách se ani nebavím že...
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Však to chápu, ale ber , že já mám všechno nový (noteeth) teda mimo těhlic a ramen. Myslím siláče, čepy, tyče , klouby, teď celý řízení, tlumiče , pružiny , hor. uložení. Čili v mém případě jde vše zlehka.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Hele měl ses tam vrátit pokud dělali geo a nechali si ji zaplatit ať to spraví...
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Zbytečný. S arogantním blbem nehneš (LOL)
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Nech si udělat malou sbíhavost,jízdou se to roztahuje.Uplně vše tam nové není.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Předloni jsem nechal v jednom vesnickým (ale osvědčeným) servisu na mým GVI udělat geometrii. Řekli mi, že LZ kolo nejde seřídit, že je to zarezlý.

Po roce jsem kupoval gumy, tak říkám, nechám ji udělat "pořádně", dám to do do VW, mám tam známý... Za dvě hodiny hotovo, bez problémů celý auto, jedu domu a volant dost nakřivo. Okamžitě reklamuju, už na mě nemají čas, tak druhý den znova. Za dvě hodiny hotovo, volant rovně. Cestou domů nefunguje MF volant a večer zjišťuju, že ani nesvítí. Sundávám airbag, vypojený celý svazek a volant pootočený o 3 zuby!!!

Reklamace ale už jiným tónem... Znova geometrie ve vesnickým servisu a světe div se, LZ kolo pořád zarezlý.

Do VW už nikdy víc, ani známí nepomůžou. Ojebat se dneska snaží každej každýho.
Kdyby náhodou měl někdo touhu nechat si za nemalý peníze zkurvit auto, tak to bylo v Auto Horejsek, Česká Lípa ;) Ještě bych našel protokoly z měření.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Zajeď do servisu VW nebo Škoda a řekni že chceš geo a máš sportovní podvozek.
Tam by to umět měli a hodnoty znají taky.
Snižený auto na seriové hodnoty geo prostě nefunguje, jezdil jsem tak dlouho a vždy to stálo za hovno.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="nogis"] že je to zarezlý.

mám švajc a zapalím skoro každý den minimálně jednou za týden, známý si taky pořídil švajc a uživatel beli elektrickou ohřivačku šroubů, + ten lahvový ohřivač protože z autogenu má panickou hrůzu, pokud by neměli tyto věci tak na polovině aut geošku neuděláš a v autorizáku bohužel nemají nic, tam tě jen skásnou,

pokud si chceš dělat geošku tak si ty táhla musíš rozcvičit sám
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

když to tu čtu jsem rád že mám známeho který si hraje. Je na vesnici myslím že nic než geo (a věci související s ní čepy,silenty) nedělá a má furt plno. Když je něco zarezlé rozhýbe,opraví vymění seřídí.

Přijedeš je vše OK seřídí zaplatíš odjíždíš. Je něco KO dohoda co chceš dál pokud opravit tak ti dá termín většinou 2-3 dny opraví seřídí odjíždíš. Mě a ostatním mechošům co k němu jezdíme řekne co je blbě a já si to jedu opravit sám a pak zase za ním.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“