S2 - levá strana dveře nekomunikují
Moderátoři: šulda, Moderátoři
S2 - levá strana dveře nekomunikují
Zdravím ve spolek,
mám tu Superba2, u kterého se neodemykají levé přední a zadní dveře. Diag píše 1331 a 1333 - jednotky dveří nekomunikují. Nesvítí ani ovladače, prostě oboje dveře jsou mrtvé. Předpokládám že bude někde problém se svazkem u A sloupku, bohužel se tam přes plasty nemůžu moc dostat a plasty neoddělám kvůli zavřeným dveřím.
Neřešil podobný problém někdo? Není tam někde místo, kde by se svazek o něco drbal, ať to nemusím rozdělávat celé?
Díky za info.
mám tu Superba2, u kterého se neodemykají levé přední a zadní dveře. Diag píše 1331 a 1333 - jednotky dveří nekomunikují. Nesvítí ani ovladače, prostě oboje dveře jsou mrtvé. Předpokládám že bude někde problém se svazkem u A sloupku, bohužel se tam přes plasty nemůžu moc dostat a plasty neoddělám kvůli zavřeným dveřím.
Neřešil podobný problém někdo? Není tam někde místo, kde by se svazek o něco drbal, ať to nemusím rozdělávat celé?
Díky za info.
No a odemknout přední dveře manuálně jsi nezkoušel? Bude tam zlomený kabel a proto nejdou ani zadní. Už jsem to řešil párkrát.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zatím jsem měl vždy zlomený v průchodce na A sloupku a myslím že zelený to bylKubiks píše:Zlomený kabel by byl případně kde? Předpokládám v průchodce do dveří..
Auto je předělávaný pravák, takže zámek pod krytkou je na straně spolujezdce, řidičovy dveře tedy neodemknu.
Jiné rady než rozštípat tapec teda asi nejsou co...
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
- martinsidlo
- Aktivista