TDI PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kresi_baba
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

TDI PD

Příspěvek od Kresi_baba »

Ahoj chtěl bych se zeptat jak to je když bych na zimu odstavil auto??Jestli je to pro motor hodně špatný když bude stát třeba 3 měsíce??? jestli ho občas startovat nebo tak něco prosim poradte.Jde o Audi A4 1.9 TDI PD 85KW r.v. 11/2000 předem děkuju.
Das Brikett :-)
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

spíš to není dobré pro pneu....
vw passat tdi pd 180ps/420nm
pepa.b
Sběrač informací

Příspěvek od pepa.b »

A pro baterku... :) Dyk jí bude zima ;) Je pravda,když jsem byl za komančů na vojně,tak se u uložený techniky otáčely kola každou chvili o 90°. A jedna (offtopic) Na co máš auto,když ho nepotřebuješ :o ;)?
Bugs.Bunny
Aktivista

Re: TDI PD

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Kresi_baba píše:Ahoj chtěl bych se zeptat jak to je když bych na zimu odstavil auto??Jestli je to pro motor hodně špatný když bude stát třeba 3 měsíce??? jestli ho občas startovat nebo tak něco prosim poradte.Jde o Audi A4 1.9 TDI PD 85KW r.v. 11/2000 předem děkuju.
Myslím, že občas nastartovat je pro motor spíše újma když se to nastartuje jen na chvilku a motor se ani neohřeje. Tři měsíce není až tak dlouho.
Tono
Přispěvovatel

Příspěvek od Tono »

A ešte ti zhrdzavejú kotúče :D
Kresi_baba
Přispěvovatel

Příspěvek od Kresi_baba »

pepa.b píše:A pro baterku... :) Dyk jí bude zima ;) Je pravda,když jsem byl za komančů na vojně,tak se u uložený techniky otáčely kola každou chvili o 90°. A jedna (offtopic) Na co máš auto,když ho nepotřebuješ :o ;)?
jsem přes tejden v Plzni na koleji (sem student) a na dojíždění mám jiný auto.Audi je můj mazlík přes víkend a na dovolenou v létě :) Já vim sem divnej :(
Das Brikett :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“