VCDS-RADIO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mira2.0
Sběrač informací
Odpovědi: 0

VCDS-RADIO

Příspěvek od Mira2.0 »

Ahoj prosím o radu, namontoval jsem neoriginální rádio (2din) do O2 1Z3 potřebuji vypnout ve vagu rádio (Adresa 56: Rádio) pokud to vypnu v 19-Can Gateeay (56), objeví se 1 nalezena chyba: 01044 - ridící jednotka chybné kodovaná info o závadě: Stav závad: 01100000 Priorita závad: 1 Frekvence závad: 1. Jak to mám správně nakodovat?
yardarytarda
Přispěvovatel

Příspěvek od yardarytarda »

Pokud odkoduješ rádio musíš vytáhnout cany z toho neorigo radia,teprve tehdy ti hláška o chybném kodování zmizí..Proč ti to vadí?Neřešil bych...
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

No jezdí mi sem Roomster,který neměl rádio už z výroby a v gateway je chyba o nekomunikaci radia,a ani není možnost to odkodovat. Prostě je tam chyba od novoty.
Mira2.0
Sběrač informací

Příspěvek od Mira2.0 »

Ahoj co myslíš tím ,,vytáhnout cany“ CAN-BUS? To by nešlo, po něm komunikuje klima park asistent vše funguje ALE:
Informace o závadě: 01304
Popis: radioprijimac
Možné příčiny: vadne zapojeni nebo konektory radia-není mozne navazat komunikaci-chybne kodovani
Možné projevy: omezena funcnost
Doporučený postup: kontrola konektoru a komunikacni linky-kontrola kodovani

Addresa 19: CAN
01304 - autoradio
004 - zadny signal / komunikace - Sporadická
yardarytarda
Přispěvovatel

Příspěvek od yardarytarda »

Myslím tím,když budeš mít místo originálního radia neoriginální a bude napojené na can-bus třeba aby se zapínalo,zobrazovalo klimu a fungoval mf volant bude chyba vždy v gateway.S tím nic nenaděláš.Vůbec to neřeš.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“