porucha do 6ti měsíců od koupě vozu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
porucha do 6ti měsíců od koupě vozu
před 5ti měsíci jsem koupil 10let staré auto s nájezdem cca 220 000km, a z předovky jdou neskutečné zvuky (DSG 6q) mechanik ze servisu nedoporučil další jízdu, při kontaktu bývalého majitele na skrytou vadu se mě vysmál že mě nic nedá na opravu a mám ho dát k soudu. Za těch 5 měsíců jsem s autem ujel 3500km, řešil někdo něco podobného a jak jste dopadli
Seat Altea XL
Hele to je v háji, vůbec v tom nemusí být špatný úmysl prodávajícího, pokud to v době koupě normálně fungovalo, to se nedá nějak jakože zakamuflovat aby ti to vydrželo 3500km a pak se to rozsypalo...
Vždycky je lepší pokud se dá podobrém domluvit, nějaký tahání po soudech,nevím no, asi dvakrát jsem to zažil u dovozů že se to řešilo u "soudního dvora" , ale v podstatě jsme se tam protistraně vysmáli a rozhodce nám dal zapravdu že do dovozu který jsme jen přeprodali dál a několik měsíců jezdil opravdu nikdo nevidí..
Bohužel to takto často bývá, ty budeš mít aut, najetý statisíce,všechno OK, pak to prodáš a začne se to srát, kdysi jsem takto prodal E36 kámošovi a postupně tam kleklo co mohlo, přitom já s tím několik let neměl problém...
Vždycky je lepší pokud se dá podobrém domluvit, nějaký tahání po soudech,nevím no, asi dvakrát jsem to zažil u dovozů že se to řešilo u "soudního dvora" , ale v podstatě jsme se tam protistraně vysmáli a rozhodce nám dal zapravdu že do dovozu který jsme jen přeprodali dál a několik měsíců jezdil opravdu nikdo nevidí..
Bohužel to takto často bývá, ty budeš mít aut, najetý statisíce,všechno OK, pak to prodáš a začne se to srát, kdysi jsem takto prodal E36 kámošovi a postupně tam kleklo co mohlo, přitom já s tím několik let neměl problém...
Jako skrytou vadu beru to, že byla svařovaná nebo rovnána náprava, auto je svařeno ze tří kusů, máš vykuchany dpf atd. Lidi si myslí že mají půl roku nárok na gratis servis včetně žárovek.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro