Moderátoři: šulda, Moderátoři

ale kdo chce ten chce. Dělá to průchozí výfuk, EGR s tím nemá nic společného.
 ale kdo chce ten chce. Dělá to průchozí výfuk, EGR s tím nemá nic společného.Ja to mam ve vlastnictvi chvilku v pondeli uz jdu na rozvody,pumpu a olej a pak umyju motorovej prostor a uvidim co kde tece. Jinak sz jestli muzesbojuš píše:Boha! Tak ten motor teda vypadá šíleně! V životě neviděl čistou vodu.... a ůdržbu. Jednak Ti teče olej k mazání na turbu a taky je diravý vlnovec na výfuku to je vše co je vidět z fotky. Tohle bych dal hned do pořádku.
Já bych zaslepil EGR na přírubě u výfuku. EGR ventil se Ti teď sice pořád otevírá, když jsi neodpojil hadičku, ale už nejdou sračky do sání, díky té záslepce, ale zase se zbytečně bude zasírat trubka od EGR-u. Dát záslepku mezi výfuk a EGR se mi zdá lepší.
To odfukování je děs!ale kdo chce ten chce. Dělá to průchozí výfuk, EGR s tím nemá nic společného.
Medicinne píše:Zdravím. mám otázku včera jsem zaslepoval egr a rikam si jestli jsem to udelal spravne protoze nemelo by to delat tenhle zvuk? https://www.youtube.com/watch?v=Ws9px62xYQQ to povydechnuti? zaslepil jsme to v tomto miste --> http://ctrlv.cz/fm9m a hadicku nechal jak je. Rad bych kdyby to ten zvuk delalo

Podtlakovou hadicku muzes klidne nechat na EGR pripojenou , protoze budes mit zaslepenej privod spalin do sani.
 Podtlakovou hadicku muzes klidne nechat na EGR pripojenou , protoze budes mit zaslepenej privod spalin do sani.  

) , ale zvuk to mělo neposlouchatelný, hrozný, jak traktor. To vyřešil rezonátor na konci, i přes to mi to neodfukovalo, a byl jsem rád
  ) , ale zvuk to mělo neposlouchatelný, hrozný, jak traktor. To vyřešil rezonátor na konci, i přes to mi to neodfukovalo, a byl jsem rád  
bojuš píše: a výfukové svody na silikon

na silikon bych to rozhodne nedaval , obrousil bych to a dal nove plechove tesneni ktere se ti po dotazeni vymackne a cajk
   na silikon bych to rozhodne nedaval , obrousil bych to a dal nove plechove tesneni ktere se ti po dotazeni vymackne a cajk  a jinak s tou STK ma pravdu pokad nemas zname... jo to je pravda ze nekomu to dela a nekomu ne , ale turbo co ma 9 naklapecich lopatek odfukuje do vyfuku lip nez s 11 lopatkama co jsem vypozoroval
 a jinak s tou STK ma pravdu pokad nemas zname... jo to je pravda ze nekomu to dela a nekomu ne , ale turbo co ma 9 naklapecich lopatek odfukuje do vyfuku lip nez s 11 lopatkama co jsem vypozoroval 

No dyt joo , zadnej silikonbojuš píše:Jsme se špatně pochopili, nebo já špatně vyjádřil.
Měl jsem na mysli, ať dá záslepku na silikon. Silikon dát na tu stranu záslepky, kterou přijde k výfukovým svodům. Pokud nemá těsnění nebo je k.o
 at ty svody obrousi (ten kus kam prijde zaslepka ) a mezi svody a zaslepku dat nove tesneni otazka 50,- a bude to cista prace zadna GARAZ
  at ty svody obrousi (ten kus kam prijde zaslepka ) a mezi svody a zaslepku dat nove tesneni otazka 50,- a bude to cista prace zadna GARAZ