zx6ninja píše:Vykašli se na to když nevíš kde jsou základní veci
Rada nad zlato... Ty si urcite vseved ktory vsetko vie, vsade bol a ak nahodou niekde nebol tak sa tam zrovna chysta... Naco odpovedas ked nevies poradit? Par alarmov aj centralov som uz namontoval no nestretol som sa este s canbus zbernicou ktora by ho uspala... Nejaky problem?
Naposledy upravil(a) jofa dne 07 srp 2019, 13:05, celkem upraveno 1 x.
p.s. píše:Zkus najít v tý kabelaži co de ke dveřím či u komfortky jinej drát co ti na přivedení kostry zamkne centrál a napojit na něj
To ma takisto napadlo, skusim este ci tam nieco najdem...
Tak z komfortky do dveri neodomyka ziadny kabel... Odomyka iba v dverach zo zamku do rj centralu vo dverach... Z dveri do auta nic... Cislo komfortky je 1K0 959 433 BJ, vie mi niekto povedat alebo zistit ci sa da dorobit dialka na to?
Ked si taky chytri tak mi napis ci hore uvedena komfortka podporuje ovladanie dialkou alebo nie... Nevedel som ako funguje can-bus, po precitani par prispevkov to uz viem a si predstav ze to boli ludia na druhych forach... Vediet a poradit je fajn ale vediet a neporadit a len odje*bat odpovedou znalca je take sedlacke... Takze bud mi poradis nieco k veci alebo sem uz nepis. Forum nie je od toho aby tu niekto robil zo seba hrdinu ako ty, komplexy z detstva pripadne manzelky si ries u psychiatra, forum je od toho aby ti vedeli poradit ako napriklad ludia pred tvojimi debilnymi odpovedami... Nikto nespadol z neba dokonaly. Skoda ze sa tu nedaju blokovat ludia lebo ty tu nemas ocividne co robit. Mudrovat vies ale poradit vobec. Zeby preto lebo nevies???
Takze som sa rozhodol vymenit komfortku a spravit do na vystrelovak... Cislo mojej komfortky je 1k0959433bj, mam tam dat komfortku 1k0959433t alebo hociaku komfortku ktora podporuje do? Dalej co sa tyka vymeny komfortky tak ju musim potom aj nakodovat ci ako? Ocenil by som uzitocne rady. Dakujem