Nebudu tu pitvat jak se používají záznamy z palubních kamer, to si lehko dohledáte a že můžete z něčeho usvědčit sami sebe, to je snad taky jasný, vše co řeknete může být použito proti vám. Souhlasím s tím jerichovým profízlovám a ovládáním našich kedluben. To už bohužel u spousty lidí funguje. A ta palubní kamera je důsledek toho celýho systému. Na parkovišti sem měl xkrát naprclý auto, každej vždy ujel jako by nic. Zažil sem ve svým okolí x případů kdy mě, moje příbuzné a známé někdo v provozu naprcl, a téměř vždy stylem že on nic, to ty si vůl. Po zjištění že je vůz obdařen palubní kamerou otočí a jsou z nich mnohdy najednou kavalíři jak sviňa. Na mě to zkoušel jeden postarší pán, co si v klidu na dlouhé rovině vjel do "středního pruhu" když už byl předjížděn, a to už sem byl na jeho úrovni

Včas sem reagoval a odneslo to jen jeho zpětné zrcátko. Moje se jen sklopilo a dodnes funguje jak má

Pán mi tehdá uvedl několik důvodů kvůli kterým mám odjet, nebo si mě zapíše

To mě pobavilo tak sem se zdržel. Když sem odjížděl byl jak beránek

Tehdy byly synkovi 4roky a seděl vzadu v sedačce, doma to pak naprášil, povídá manželce, mami, dneska sme potkali idiota