mam problem s ranými startmi na vw passat 1,9tdi 81kw afn je mozne ze predvstrik bude zle nastavený ale uz som skusal tocit s čerpadlom a nic ziadna zmena ako sa da nastavit prevstrik na b5 alebo sa nastavuje elektronicky vagom v kanali 04 časovanie v sekcii prisposobit? to auto zere ako svina a dymi co stym? bol tam čip ale je už von turbo je ok čiste aj naklápanie lopatiek ok vag nepise ziadne chyby,vaha vzduchu asi ok neviem odskusat nepise zavady a potreboval by som ubrat naftu na čerpadle asi dava vela nafty a preto to dymi alebo cez vag,žhavenie je ok ,žhaviče maju 1ohm su ok prosim poradte vdaka
egr ventil je zaslepený predvsrik nastaveny hodnoty sa pohybuje 45-51 v poli 2 vo vagu -merane hodnoty- asi bude problem ze ten motor bude vybehaný alebo pripečené kružky neviem kompresiu zmerat neviem ale asi skusim do motora naliat petrolej aby sa pripadne zapečené kružky uvolnili ale aj tak nechápem prečo to dymi a na čierno ako stara karosa, možno tam ide vela paliva ale zatial nikto neprisiel na to ako ubrat naftu na čerpadle bud mechanicky alebo cez vag? pripadne či to dymenie nesposobuju vstreky lebo urcite menene nikdy neboli auto ma nabehane 230tis km,tažko to rano startuje ale ked chvilu 3-4min bezi chyta na brnk. Spetreba toho auta je dost vysoka asi 7-8l dost vela a pritom nie som sportový jazec a ked to porovnam z octaviami co tu pisu z im to chlipe max 5,5l tak mojich 8l je dost poprosim o nejake napady co stym? vdaka