Kolisani otacek pri 60-70 stupnich Audi a6 3.0tdi BMK 2005

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
djswift01
Nováček
Odpovědi: 0

Kolisani otacek pri 60-70 stupnich Audi a6 3.0tdi BMK 2005

Příspěvek od djswift01 »

Zdar Panove, mam problem ktery jsem resil na audiklub. Jde o to, ze pri zhruba 60 stupnich mi zacnou kolisat otacky motoru, jakmile zapnu klimu tak to houpe nejvic, kdyz vypnu klimu a uzavru egr tak to prestane. Otacky mi houpaly i pri 90 stupnich, tak jsem jednotku poslal do Prahy kde mi ji jeden clen z audiklub upravil a pri zahratem motoru uz to nedela, podotykam ze jsem tam mel chip z ostravy ktery byl totalne spraseny, nechal jsem upravit a je to o necem jinem. Jen nez se to ohreje tak to kolisa, vymenil jsem snad vse...
Vstriky - nove, turbo repas, oba snimace na railu, snimac na cerpadle, rozvody taky nove, klapa, lambda, filtr palivovy, repas cerpadla, virive klapky taky nove, kontrola intercooleru a hadic, vse ok. Uz si nevim rady. Plno servisu oblytanych a nikdo na nic neprisel, diagnostika bez zavad, egr ok. Kdyz odpojim vahu vzduchu tak to prestane, nejspis tim ze jede v nouzaku. Dik za kazdou radu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“