O jakym tesneni je rec?
Odtoky jsem resil, snad budou chvili v pohode.
Tesneni na dverich je asi spatny to minje jasny. Jen ani nevim jak ho sehnat.
Jelikoz mi prijde, ze na toto auto se nejak prestava delat ND nebo co.
Krytky na hagusy ulitly a taky je nemuzu sehnat.
Cildo narazu postr bagu jen jeden eshop na slovensku.
Nevim nevim, jak ho budu udrzovat.
Konektory k řj komfort 1J0 959 799 AH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jako kvůli nějakýmu těsnění bych nebyl kolenovrt.uiqjirka píše:Cidlo postraniho airbagu je take dlouhodobe neresena vec (vlhkost) a to tesneni pod boxem pyloveho fitru, porad se da objednat nove a original. Jenze, to by kazdy druhy nesmel byt kolenovrt a svadet to na vw. Spatna udrzba pana majitele, to je viník.
Problem je, že ani netušim, že tam nějaký těsnění může bejt špatný.
Kdybych to věděl tak vyměnim.
Kažopádně v normálním servise mi to nikdo neřekne a do autorizáku nepojedu s 20let starym autem, abych tam vytopil 50k za všechno co si nadiktujou.
Čidlo airbagu bylo uplně v pohodě na pohled, ani konektory nejsou uhnilý, nic, jen má nízkej odpor oproti zdravýmu.
Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Ale houbeles, jezdi tu do autorizaku a nikdo tu zadne 50ti tisice z nikoho netaha, tva zkreslena predstava.P.TAZZ píše:Jako kvůli nějakýmu těsnění bych nebyl kolenovrt.uiqjirka píše:Cidlo postraniho airbagu je take dlouhodobe neresena vec (vlhkost) a to tesneni pod boxem pyloveho fitru, porad se da objednat nove a original. Jenze, to by kazdy druhy nesmel byt kolenovrt a svadet to na vw. Spatna udrzba pana majitele, to je viník.
Problem je, že ani netušim, že tam nějaký těsnění může bejt špatný.
Kdybych to věděl tak vyměnim.
Kažopádně v normálním servise mi to nikdo neřekne a do autorizáku nepojedu s 20let starym autem, abych tam vytopil 50k za všechno co si nadiktujou.
Čidlo airbagu bylo uplně v pohodě na pohled, ani konektory nejsou uhnilý, nic, jen má nízkej odpor oproti zdravýmu.