Dilema o PD po opravě u pejska.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dilema o PD po opravě u pejska.
Jsem trochu rozčarován, prodal jsem své PD synovci, a to s tím, ať už mne s tím neotravuje.. Vše v pohodě, ale najednou volá, že to ráno nechytá, já samozřejmě věděl , že jsou šachty opravené od firmy Pejsek, spolu s vodítky apod. tak mu říkám, máš vedle servis, tak tam jeď..zapadá ti nafta. Přitom motor šel krásně, ale najednou telefon, hele strejdo, je tam něco rozmlácené nebo co, je vadná hlava. Tak mu říkám, ho.no, ta hlava je po opravě, máš v kastlíku fakturu od firmy, která jí opravovala a ode mně, co vše jsem měnil, co to stálo apod.. A když tak to vyfoť a přemýšlel jsem, co s tím může být, zda se za 50000km prošoupala hydra apod.. A dnes mi ukázal foto v telefonu, a tam vymačkaná šachta hlavy ..Tak mu říkám, to je podvod, sám jsem ji montoval a byla tam železná vložka...A on, ne když sundali hlavu, tak jsem to viděl a vyfotil...Tak nevím, co si mám myslet, auto už jezdí, zvuk je nevábný, hlavu nechali údajně opravit.. 

nepropadat panice...
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Dilema o PD po opravě u pejska.
To nemyslíš vážně, že nejericho-3 píše: prodal jsem své PD

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
kdo se chce nechat ojebat bude ojebánjericho-3 píše:.Mě na tom sere to, že když ta oprava začala, tak mu říkám, vezmi tam tu fakturu od Pejska a všechny i moje papíry co vše se tam dávalo a ať mi ten mechán klidně zavolá...A nic.. Osobně ani náhodou nevěřím, že se ta železná vložka může poškodit..Byla ta hlava profesionálně udělaná..

ps: engitec dělá vložky podle fotek bronzový a dává doživotní záruku

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
No ten bronz nebo možná i ta ocel jak tady píše Jericho taky není na věky. Dělal jsem před časem jedno pd kde byly spodní gumky ko a padala nafta, nicméně vyvložkovaný vrch byl už taky chycený. Ne tak moc jak to bývá v hliníku,ale byl. A celkem dost. Musel jsem to přebrousit smirkem aby se gumky nestřihly.
Nevím kdo tu hlavu dělal,jestli to nebylo šméčko a kolik to mělo najeto.On ten vstřik se tam vakle i v bronzu.
Nevím kdo tu hlavu dělal,jestli to nebylo šméčko a kolik to mělo najeto.On ten vstřik se tam vakle i v bronzu.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tomuhle klukovi je přes 4O , ale je typ, který nejde do konfliktu. A nemám rád předběžné soudy , takže on tam jede zpět,a já od něho jenom chci, ať se zeptá toho mechána, zda si všiml, že je hlava vložkována, protože synovec viděl jen jeden vyndaný vstřikovač..
P.S. Pája 19- nemůžeš posuzovat druhého podle sebe..Pokud ty jdeš cestou ojebu, já ne..
P.S. Pája 19- nemůžeš posuzovat druhého podle sebe..Pokud ty jdeš cestou ojebu, já ne..

nepropadat panice...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel Pejšek už není co býval.Hlavně starej je už mimo,a mladý to flákaj. Já už tam dlouho nejezdím, vložky jedině u engitech.cz-posílám to tam.Nic lepšího jsem nevyděl.Hlavně hliníková bronz je super matroš,lepší jak ocel.Lepší roztažnost,hoževnatost,atd. U Pejška už byl problém hned, jak s tím vložováním začal a jak je vidět,nijak to za ty leta nevylepšil.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz