Není nad bezpečnostní prvky nové doby u aut v plné palbě...

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Taky jsem na to koukal,toto musela být rána jak z děla, já pár havárek měl za mlada,nejhorší jednou jsem s Civicem MB4 v rychlosti asi 100kmh vzal Š120 z boku na pravej zadní blatník ( nedal mi přednost když odbočoval vlevo a jel proti mě ), přehlednej úsek,dědula si myslel že to stihne,no nebyla to pravda,auto jsem mu regulerně roztřetil že zadní třetina s motorem nápravou a kusy plechů ležela 20m v poli zbytek udělal ve vzduchu dvě otočky a skočil na auto které vyjíždělo od tam co chtěl děda odbočit, nikomu naštěstí nic,jen byli potlučení ale odešli po svých, na Hondě tehdy škoda 215tis. to byl rok 2001
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Taky jsem na to ráno koukal a když uvážím stav auta, kde koroze není vůbec vídět, tak to musela být solidní pecka, když to takhle pomuchlal. Snad to měl rychle za sebou.
Hold jsou chyby který člověk udělá v životě jen jednou a nemůže se z nich ani poučit. Tohle by si měl každej uvědomit než pošle plynový pedál k podlaze.
Snad to nebylo úmyslně.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Tvl to musela bejt šumivka :o
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Tohle musela byt opravdu vysoka rychlost a rana, to se jentak nevidi, hodne z toho mrazí..
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

No, jestli se nepletu a dohledal jsem správně místo, projel (spíše proletěl) táhlou levotočivou, a trefil ten strom přímo, až se otřásl a shodil předčasně listí. Člověk by si až řekl, že to byl záměr, ale ono trefit se to chce taky umět ... Opravdu nic pěkného, dělat u zásahovky to je často silné kafe :(

https://mapy.cz/zakladni?x=18.0996703&y ... itch=0.010
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Oni ti talijánci ty auta taky moc pevné nedělají
https://tydenikpolicie.cz/pri-narazu-al ... .sznhp.box
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Dobre ty (LOL) (noteeth) (rofl)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jsem to četl , hned me napadlo to samý :D
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Lidi jezdí jako blázni, ušáci nebo mazáci bez rozdílu, by mě zajímalo, jestli spolucestující řidiče ještě hecovali nebo neměli se stylem jeho jízdy žádný problém ...
Tvrdej názor, ale všem, kteří takto rozpářou svojí plechovku i se spolucestujícími (ještě před zásahem od hasičů) a naštěstí sebou nevemou sebou někoho v provozu kolem, ty snad ani nejde politovat ...
Přeci vždycky můžu dojet o něco později, raději počkám a dám přednost atd.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dle psychologů je období mládí v těchto letech 14-25 , dle typu člověka nejnebezpečnějčí v celém mužském životě. Už od přírody je risk a předvádění se zakodován v přechodu z hocha v muže..Oni potřebují v té době, aby jim anděl strážný seděl na zádech..Ti starší to nechápou, protože už tuší , že i oni se mohou zabít..Což si mládí moc nepřipouští...Bohužel.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“