to ještě jde, co vim tak běžně 8 není problém i když já mám co říkat v obyč dvoukole 6.7 průměrrudy5 píše:
Co to je vysoká ?7.5l priemer?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zrovna Volvo není značka, která by měla vydařený pohon 4x4. Základní problém je, že u Volva nebyla předepsaná výměna oleje v Haldexu a rozvodovkách, takže spousta těch aut už ve skutečnosti nečtyřkolkuje. Úhlový převod je navíc slabý sám o sobě, tak odchází jak tisícihran do převodovky, tak samotné ozubení. Dle mě, pokud už 4x4, tak právě zmiňované quattro s torsenem.HonzaXM píše:A co zkusit třeba Volvo V70? 2,5 TDI nebo 2,4 D pětiválec, výkonově super, spotřeba super, nebývají shnilé, tolik bych se nebál v tom bourat a výbava většinou také dobrá. Automaty taky drží, ceny dílů přijatelné. Dělám všechny generace a ani jedna není špatná. Třeba ke mně jezdí veterinářka, k autu se chová velmi nevybíravě, lítá po polích, kravínech atd., jednou táhla asi 80 km naftové potrubí po asfaltu a nic, ani škrábanec na nich.Rozvody vydržely neskutečných 300 tisíc, vodní pumpa ani kapku nepustila, řemen rozpraskaný!!! Za rok dva budu potřebovat 4x4, tak Volvo V70 bude nejspíš vítěz.
Taky jsem si to myslel, ale musel jsem couvat bez zrcátek, což zrovna byl problém. Majitel mi to ukazoval, kde to je, bohužel jsem to zapomněl, měl jsem také zato, že se sami otevřou, jako když jsem jezdil s velkým Citroušem..Dnešní moderna je pro debily ze zvláštní školy, a když musíš střídat auta, měl by jsi být pokročilým debilem..rudy5 píše:Jericho nemusíš urobiť nič otvoris dvere a všetko auto urobí za teba ty len nastarujes a ideš tie zrkadlá sa otvoria sami a to už má kadejaké auto
Taky jsem si to myslel, ale musel jsem couvat bez zrcátek, což zrovna byl problém. Majitel mi to ukazoval, kde to je, bohužel jsem to zapomněl, měl jsem také zato, že se sami otevřou, jako když jsem jezdil s velkým Citroušem..Dnešní moderna je pro debily ze zvláštní školy, a když musíš střídat auta, měl by jsi být pokročilým debilem..rudy5 píše:Jericho nemusíš urobiť nič otvoris dvere a všetko auto urobí za teba ty len nastarujes a ideš tie zrkadlá sa otvoria sami a to už má kadejaké auto