Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
To si uděláš doma sámbobo píše:doporučil bys někoho, kdo to dělá ? Okolo Ml.Boleslavi/Jičína ? Dík.JasteR píše:..jde to samodrejme na jakejkoli turbo motor, ale vyplati se pokud uz ma naky upravy abys videl kolik tlacis atd...bobo píše:jde to udělat i na PD, popř.která firma to dobře dělá ?

G2 TDI
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jj,nevím která bije,navíc když jsem ti takový měřák chtěl koupit v tuningcentru, řekli že pro moje auto to není,že tam je samá elektronika, prý to je na takový G3, Venta atd..Ondřej Krákora píše:To si uděláš doma sámbobo píše:doporučil bys někoho, kdo to dělá ? Okolo Ml.Boleslavi/Jičína ? Dík.JasteR píše: ..jde to samodrejme na jakejkoli turbo motor, ale vyplati se pokud uz ma naky upravy abys videl kolik tlacis atd...
zrejme odbornic na slovo vzatibobo píše:jj,nevím která bije,navíc když jsem ti takový měřák chtěl koupit v tuningcentru, řekli že pro moje auto to není,že tam je samá elektronika, prý to je na takový G3, Venta atd..Ondřej Krákora píše:To si uděláš doma sámbobo píše: doporučil bys někoho, kdo to dělá ? Okolo Ml.Boleslavi/Jičína ? Dík.

na krabici je www.autostyle.nl, jinak jsem ho koupil v Brně v autodoplňkáchJindra píše:ale podtlak ti to neměří, nebo jo? a hod nějaké info o výrobci

- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
taky přidám troškou do mlýna...jsou to budíky cca po 650kč..funkci plní zatim dobře,jelikož mam bordel v elektrice na přístrojovce,tak jsem to musel vyřešit alespoň základníma budikama....

VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Kornout píše:Mě to ukazuje i váhu vzduchubobo píše:hele, neexistuje takovýhle ukazovadlo, kolik dává váha vzduchu ??? To by bylo něco !!![]()
Dál mám nastaveno teplotu nasávaného vzduchu, napětí palubní sítě, množstí vstřikovaného paliva a výše zmiňované 2 hodnoty, maká to skvěle![]()
Hledej zde na fóru J-DOT.

- Pirat
- Sběrač informací
Zdravim a jak pak to je stema kaplickama na budiky pro a sloupek je lepsi koupit univerzal nebo primo na dany typ auta???jeste by me zajimalo jak je potom pripevnit.Ondřej Krákora píše:To si uděláš doma sámbobo píše:doporučil bys někoho, kdo to dělá ? Okolo Ml.Boleslavi/Jičína ? Dík.JasteR píše: ..jde to samodrejme na jakejkoli turbo motor, ale vyplati se pokud uz ma naky upravy abys videl kolik tlacis atd...