Škoda Octavia 1,9tdi 66-81Kw

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jarda S.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jarda S. »

Marek77 píše:A dát padesát tisíc za jedničkovou Octavii podle mě může jen hlupák, který neví, co s penězi. Ta věc má nulovou hodnotu. Proč bych měl za něco, co nemá žádnou hodnotu, cokoli platit, ještě ke všemu takovou raketu???
podle mě pokud bude pěkná v dobrým stavu tak 40-50hodnotu má (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nedávno jsem viděl nějaký dovozy z itálie, fakt pěkný kousky a hlavně nebyly zhnilý, zbytek se dá pořád za "pár" korun vyřešit
Jako dělník je to pořád ideální stav,minimální údržba a pokud to legislativa dovolí, bude to ještě léta jezdit...
Za pěknou nezhnilou se dá pořád nějaká kačka dát, samozřejmě pokud je to zhnilý jak bačkora a většina věcí nefunguje, ten motor jako takový je fakt už celkem bezcenný
TANN3R
Přispěvovatel

Příspěvek od TANN3R »

Marek77 píše:Najeto 150 tisíc? No, možná těch posledních..... 20 let starý auto na naftu nemá najeto 150 tisíc. Na to prostě zapomeň. To je holý nesmysl.

A dát padesát tisíc za jedničkovou Octavii podle mě může jen hlupák, který neví, co s penězi. Ta věc má nulovou hodnotu. Proč bych měl za něco, co nemá žádnou hodnotu, cokoli platit, ještě ke všemu takovou raketu???
Hodně naivní názor. I když Oct úplně v lásce nemám, prostě to na svou dobu bylo povedené auto a hlavně hodnota čehokoliv se určitě neurčuje podle toho, jestli je ta věc dobrá nebo ne. Je to prostě zákon nabídky a poptávky. Peníze taky nemají vůbec žádnou hodnotu, je to jen barevnej papír, ale když je každej chce..
ferdy91
Přispěvovatel

Příspěvek od ferdy91 »

podla mna motoricky ti nema dokopy co odist pokial to auto poznalo aky taky servis
vstreky takmer neznicitelne
cerpadlo ak sa davala normal nafta uplne vpohode vydrzi aj pol mega bez repasu ak nahodou trrba repas za par stovak mas takmer nove cerpadlo co ta prežije
Turbo je o dodrziavani jazdenia nechat ho dochladit a sem tam aj prehriat.
Motor ako taky vydrzi vela.
Co sa tyka o1 mam druhu choroby su vpodstate v elektrike a to v prechodkach alebo zle spoje na central.Sem tam Zatekanie skrz dveri pri combi zadny kufor.Inaksie by som nepovedal nic.
Isiel by som do 81kw verzie podla mna posledny dobry diesel doslova centove vozenie bez servisu co uz o PD a CR sa neda nazvat :)
venca.6
Přispěvovatel

Příspěvek od venca.6 »

Deda ma octu 66kw alh 2003, ma to asi od 2009, prvni majitel CR nejakej dokturek, kupovano primo od nej a ted ma najeto 160tis. Ale klasika paty vrata na lak, sem tam dulek. Takze i malo jetej kousek se najde.
Škoda Superb Combi 2010, 2.0 TDI CFGB, 4x4, POWERED BY MOTORPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Marek77 píše:Najeto 150 tisíc? No, možná těch posledních..... 20 let starý auto na naftu nemá najeto 150 tisíc. Na to prostě zapomeň. To je holý nesmysl.

A dát padesát tisíc za jedničkovou Octavii podle mě může jen hlupák, který neví, co s penězi. Ta věc má nulovou hodnotu. Proč bych měl za něco, co nemá žádnou hodnotu, cokoli platit, ještě ke všemu takovou raketu???
Dal jsem víc.. Tdi nájezd 166 tis.km,1 majitel ročník 1940 😁
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Velkejšéf: Mám kombika AGR,r.v.2000 na prodej.(První v podpisu).Stav super,bez koroze..Spousta věcí uděláno,možná všechno :-)Vzhled jak už to bývá,loupe se bezbarvý lak-vyrobni vada tmavých barev,je zelená.Jsem první majitel v ČR, původ Itálie..Vlastnim 6 let.Cena pevná 40 tis.kč
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“