Jakou značku tlumičů ? (spolehlivost)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jakou značku tlumičů ? (spolehlivost)
Ahoj všem, vím že tady chodí dost mechniků, tak snad se dopátrám.
Chci si udělat komplet repas přední nápravy na G4 GTi a zajímá mně, jakou značku tlumičů koupit.
Chci pro každodenní denní provoz stejnou výšku i tuhost jako kdysi, když to auto vyjelo z fabriky, takže žádné stavitelné - spešl sportovní tlumiče a tvrdší pružiny.
Chlapi, na jakou značku je dnes spoleh, abych to nemusel za rok měnit znova?
Čepy Mayle HD jsou stále TOP?
Díky za názory
Chci si udělat komplet repas přední nápravy na G4 GTi a zajímá mně, jakou značku tlumičů koupit.
Chci pro každodenní denní provoz stejnou výšku i tuhost jako kdysi, když to auto vyjelo z fabriky, takže žádné stavitelné - spešl sportovní tlumiče a tvrdší pružiny.
Chlapi, na jakou značku je dnes spoleh, abych to nemusel za rok měnit znova?
Čepy Mayle HD jsou stále TOP?
Díky za názory
Já byh asi zašel do VW pokud trváš na stejných jízdních vlastnostech, navíc ze své zkušenosti mohu říci že originál tlumiče vydrží nejvíc.
Potom mohu doporučit HP sporting co se výdrže týká i jízdních vlastností, ale oni výrobu na O1/G4 zastavili. Navíc nechceš měnit jízdní vlastnosti, takže asi taky ne. Ohlins to stejný kvalitní, ale sportovní.
Zbytek je v porovnání s originálem bída, když mají dobrý jízdní vlastnosti, tak nic nevydrží jako třeba Bilstein B6/8 dobrý, ale rychle reznou.
Vzhledem ktomu že máš GTI taky nejsblíž je Bilstein B8, ale já je mám, a každý rok abych je lakoval aby mi nezhnili před očima.
Potom mohu doporučit HP sporting co se výdrže týká i jízdních vlastností, ale oni výrobu na O1/G4 zastavili. Navíc nechceš měnit jízdní vlastnosti, takže asi taky ne. Ohlins to stejný kvalitní, ale sportovní.
Zbytek je v porovnání s originálem bída, když mají dobrý jízdní vlastnosti, tak nic nevydrží jako třeba Bilstein B6/8 dobrý, ale rychle reznou.
Vzhledem ktomu že máš GTI taky nejsblíž je Bilstein B8, ale já je mám, a každý rok abych je lakoval aby mi nezhnili před očima.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Na Renaultech mi dobře fungují KYB.
Jinak čepy Meyle HD používám taky, spolu s Lemforder bych řekl, že vydrží asi nejvíc.
Na Renaultech mi dobře fungují KYB.
Jinak čepy Meyle HD používám taky, spolu s Lemforder bych řekl, že vydrží asi nejvíc.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
No jo Laďasi, ale udělá mu je HP když už pár let mají u těchto tlumičů napsáno, že výroba byla zastavena ? Já bych je bral hned, všechny moje auta jezdily na HP a nedám na ně dopustit, ale u Golfa už jsem musel jít do Bilsteinů.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
navíc mají na výběr spoustu možnosti koni str.t , sport, special, special aktiv.....
navíc mají na výběr spoustu možnosti koni str.t , sport, special, special aktiv.....
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.