Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mikytdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí

Příspěvek od Mikytdi »

Zdravím hoší... mam tu Superba co ztrácí chladící kapalinu podle počasí... v zimě ani 1dc pryč a par dní tepla a chybí najednou 3dc během par dní... nikde není stopa pod autem olej není zvednuty a ani nečoudíš že by to šlo přes hlavu... díky za rady
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
slovacek.milos
Aktivista

Re: Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí

Příspěvek od slovacek.milos »

Mikytdi píše:Zdravím hoší... mam tu Superba co ztrácí chladící kapalinu podle počasí... v zimě ani 1dc pryč a par dní tepla a chybí najednou 3dc během par dní... nikde není stopa pod autem olej není zvednuty a ani nečoudíš že by to šlo přes hlavu... díky za rady
mám rád centimetr sekané, ale ohřáté v mikrovlnce, k tomu tři rohlíky, a fest k temu sežeru kremžské ale zbyte, su prej kokot ale ten zbytek naředím a naleju do chladécí soustavy a frunguje (LOL) prej tím dorazíš i topení dáš toho moc, ale musíš máčat sekanů aj rohlík v kremžské pak to vyjde (LOL)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Miloši co to zase meleš... :roll:

3 dcl za pár dní to zase není tolik, nemusí to nutně hulit bíle - pářit z výfuku
Neteče to dovnitř auta - jako topení,není mokrej koberec ? Ale to by sis všimnul i bys to cítil v autě..
Toto nemá žádnej chladič spalin já myslím že stejně skončíš u té hlavy...
Najeto kolik cca?
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

co vodní pumpa ? dá se na ní podívat po sundání horního deklíku rozvodů (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

3dcl to už by asi někde šly vidět kapky na spodním deklu nebo tak, i když nutně nemusí no, máš recht pumpu i chladič omrknout samozřejmě
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="roman1648"]Miloši co to zase meleš... :roll:

no melu piřovinky ptomin no mám tu traktor cabrio 36 HP borec to zepředu maprdal a trošku kapkal chladiš dali jsme kremžskou a bentonit už nekapká ;)
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

nikde nic nevidím ani necitim... osaham koberce a pod palubovkou ale to bych citil... a zkusim mrknout na tu vodní pumpu..
jinak hlavu dělali pres cca 3 rokama vč rozvodu...
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo, ale to bohužel nic neznamená, já jednou takto dělal na OI ASV hlavu znovu asi po dvou měsících, dal jsem totiž těsnění Corteco který se legálně rozpadlo... (noteeth)
Hele nevím, jen prostě vycházím z toho že ty káry maj svoje za sebou a může se tam udát cokoliv
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“