Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí
Zdravím hoší... mam tu Superba co ztrácí chladící kapalinu podle počasí... v zimě ani 1dc pryč a par dní tepla a chybí najednou 3dc během par dní... nikde není stopa pod autem olej není zvednuty a ani nečoudíš že by to šlo přes hlavu... díky za rady
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Superb 1 2005 AWF ztráta chladící kapaliny podle počasí
mám rád centimetr sekané, ale ohřáté v mikrovlnce, k tomu tři rohlíky, a fest k temu sežeru kremžské ale zbyte, su prej kokot ale ten zbytek naředím a naleju do chladécí soustavy a frungujeMikytdi píše:Zdravím hoší... mam tu Superba co ztrácí chladící kapalinu podle počasí... v zimě ani 1dc pryč a par dní tepla a chybí najednou 3dc během par dní... nikde není stopa pod autem olej není zvednuty a ani nečoudíš že by to šlo přes hlavu... díky za rady

Miloši co to zase meleš...
3 dcl za pár dní to zase není tolik, nemusí to nutně hulit bíle - pářit z výfuku
Neteče to dovnitř auta - jako topení,není mokrej koberec ? Ale to by sis všimnul i bys to cítil v autě..
Toto nemá žádnej chladič spalin já myslím že stejně skončíš u té hlavy...
Najeto kolik cca?

3 dcl za pár dní to zase není tolik, nemusí to nutně hulit bíle - pářit z výfuku
Neteče to dovnitř auta - jako topení,není mokrej koberec ? Ale to by sis všimnul i bys to cítil v autě..
Toto nemá žádnej chladič spalin já myslím že stejně skončíš u té hlavy...
Najeto kolik cca?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0