Passat 3C 3C2 103KW CR chyba rail tlaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
tak to hodím na baterku na 12V soloroman1648 píše:Jo, to můžeš, jakmile to odpojí tak to zdechneMikytdi píše:ten zvuk jde opravdu z toho.. jeste mužu zkusit takto za spustěného motoru odpojit napajecí kabel a pokud to stichne tak to bude ono.. teda doufám

ale zkusím a dam pak vedet... díky všem...
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Fabia ATD 74KW
slovacek.milos píše:zkusím dikyMikytdi píše:myslím
až vše vymyslíš zkus koupit průhlednou hadici od filtru k čerpadlu, ve filtru máš těsnění znané olympiáda, ta umí nadělat taky pěknou paseku i dekl filtru, jakýkoliv bublifuk směrem k čerpadlu si bez tlaku podle přestav mapy řj motoru
Fabia ATD 74KW
Fabia ATD 74KW
-
- Aktivista
toto taky zatím nechápu, jedno třípístové čerpadlo valí a na druhím odpojíš dratek na nádrži a utneroman1648 píše:Jo, to můžeš, jakmile to odpojí tak to zdechneMikytdi píše:ten zvuk jde opravdu z toho.. jeste mužu zkusit takto za spustěného motoru odpojit napajecí kabel a pokud to stichne tak to bude ono.. teda doufám

Tak tohle jsem ještě neviděl, holt začátky CR u koncernu.roman1648 píše: Jo, to můžeš, jakmile to odpojí tak to zdechne
Podle jejich SSP by to ale zdechnout nemělo, jen by nemělo jít znovu nastartit.

V origu za nesmysl, Bosch aftermarket za dvojku
https://www.autokelly.cz/Product/VAG-5N ... 1002813258
-
- Aktivista
ja si myslím že dává, ale nedává tolik kolik by mělo že bude načaté.. ten zvuk toho čerpadla je sice na videu stejny.. ale když človek chvili posloucha tak nezní stejně a mení "ton" a nebo bude zanesené ten předfiltr pred vysokotlakem... nema někdo na pujčení toto čerpadlo? 

Fabia ATD 74KW
Fabia ATD 74KW
-
- Aktivista
no ja už jsem dohrál na nastroje....vyřešeno....
na rovinu...
auto jede cca 10 km v pohodě.. pak začne hučet čerpadlo pač ma malo nafty..tím padem i nizky tlak v railu...
přičina...
přehozene hadice u palivového filtru... udělal jsem to ja tenkrat když jsem měnil filtr... vždy to cele odpojim a vezmu si to na stul aby dobře sedlo tesnění a měl jsem na to prostor...
človek který auto vlastní jezdi jen po meste..takže nic nepoznal...až časem když vyjel dal...
takže tak..
všem díky za pomoc a reakce...
na rovinu...
auto jede cca 10 km v pohodě.. pak začne hučet čerpadlo pač ma malo nafty..tím padem i nizky tlak v railu...
přičina...
přehozene hadice u palivového filtru... udělal jsem to ja tenkrat když jsem měnil filtr... vždy to cele odpojim a vezmu si to na stul aby dobře sedlo tesnění a měl jsem na to prostor...
človek který auto vlastní jezdi jen po meste..takže nic nepoznal...až časem když vyjel dal...
takže tak..
všem díky za pomoc a reakce...
Fabia ATD 74KW
Fabia ATD 74KW
-
- Aktivista
[quote="Mikytdi"]
o tomto problému tuším vícekrát mluvil huml, přehozené hadice, já osobně vemu ofuk dekl ofoukám a přehodím filtr + olympidádu, zaleju a startuju, velké ponaučení miky je otázka měnils filtr? a jak, na to jsme zapoměli, pokud blbě prozradí to ta průhledná hadice z filtru de bublifuk,
v diagnostice je další problém v tom že stejná hláška je i na rejlo vou lištu jedno nebo druhé čidlo,
já tu mám zatím jasno když nejde z filtru bublifuk auto chytne na drb tak mám zabalenou celou lištu vyměním a po problému, iniciály na lištu jsou start na drb a čistá nafta do čerpadla
o tomto problému tuším vícekrát mluvil huml, přehozené hadice, já osobně vemu ofuk dekl ofoukám a přehodím filtr + olympidádu, zaleju a startuju, velké ponaučení miky je otázka měnils filtr? a jak, na to jsme zapoměli, pokud blbě prozradí to ta průhledná hadice z filtru de bublifuk,
v diagnostice je další problém v tom že stejná hláška je i na rejlo vou lištu jedno nebo druhé čidlo,
já tu mám zatím jasno když nejde z filtru bublifuk auto chytne na drb tak mám zabalenou celou lištu vyměním a po problému, iniciály na lištu jsou start na drb a čistá nafta do čerpadla
Pěkné, to je nejlepší škola si uvědomit co a proč se vlastně stalo, aby se příště nezopáklo. Takže šlo o stranu od filtru k rail čerpadlu, teď to vidím takyMikytdi píše:přičina...

Jinak ten člověk tedy pořídil pro město to "nejlepší" co mohl ...