Passat 3C 3C2 103KW CR chyba rail tlaku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mikytdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mikytdi »

ten zvuk jde opravdu z toho.. jeste mužu zkusit takto za spustěného motoru odpojit napajecí kabel a pokud to stichne tak to bude ono.. teda doufám :)
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Mikytdi"]myslím

až vše vymyslíš zkus koupit průhlednou hadici od filtru k čerpadlu, ve filtru máš těsnění znané olympiáda, ta umí nadělat taky pěknou paseku i dekl filtru, jakýkoliv bublifuk směrem k čerpadlu si bez tlaku podle přestav mapy řj motoru ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Mikytdi píše:ten zvuk jde opravdu z toho.. jeste mužu zkusit takto za spustěného motoru odpojit napajecí kabel a pokud to stichne tak to bude ono.. teda doufám :)
Jo, to můžeš, jakmile to odpojí tak to zdechne ;)
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

roman1648 píše:
Mikytdi píše:ten zvuk jde opravdu z toho.. jeste mužu zkusit takto za spustěného motoru odpojit napajecí kabel a pokud to stichne tak to bude ono.. teda doufám :)
tak to hodím na baterku na 12V solo :)
ale zkusím a dam pak vedet... díky všem...
Fabia ATD 74KW
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

slovacek.milos píše:
Mikytdi píše:myslím

až vše vymyslíš zkus koupit průhlednou hadici od filtru k čerpadlu, ve filtru máš těsnění znané olympiáda, ta umí nadělat taky pěknou paseku i dekl filtru, jakýkoliv bublifuk směrem k čerpadlu si bez tlaku podle přestav mapy řj motoru ;)
zkusím diky :)
Fabia ATD 74KW
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše:
toto taky zatím nechápu, jedno třípístové čerpadlo valí a na druhím odpojíš dratek na nádrži a utne ;)
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

roman1648 píše: Jo, to můžeš, jakmile to odpojí tak to zdechne ;)
Tak tohle jsem ještě neviděl, holt začátky CR u koncernu.

Podle jejich SSP by to ale zdechnout nemělo, jen by nemělo jít znovu nastartit.

Obrázek

V origu za nesmysl, Bosch aftermarket za dvojku
https://www.autokelly.cz/Product/VAG-5N ... 1002813258
slovacek.milos
Aktivista

mi to neběželo při výpadku toho O.5 atm čerpadla ani u jumper, naposledy tuším A4 V6 vytopené relátko u levého podběhu, taky utlo, bez čerpadla v nádrži,
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

ja si myslím že dává, ale nedává tolik kolik by mělo že bude načaté.. ten zvuk toho čerpadla je sice na videu stejny.. ale když človek chvili posloucha tak nezní stejně a mení "ton" a nebo bude zanesené ten předfiltr pred vysokotlakem... nema někdo na pujčení toto čerpadlo? :)
Fabia ATD 74KW
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Mikytdi"] "ton"

hraju na mnoho hudebních nástrojů. ton čerpadla mě zajímá ale spíš bych od tebe rád slyšel nebo viděl bublifuk v průhledné hadici od filtru k vysokotlakému čerpadlu, pod tam de čistá nafta řeknu ti konečné řešení ;)
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

no ja už jsem dohrál na nastroje....vyřešeno....
na rovinu...
auto jede cca 10 km v pohodě.. pak začne hučet čerpadlo pač ma malo nafty..tím padem i nizky tlak v railu...
přičina...
přehozene hadice u palivového filtru... udělal jsem to ja tenkrat když jsem měnil filtr... vždy to cele odpojim a vezmu si to na stul aby dobře sedlo tesnění a měl jsem na to prostor...
človek který auto vlastní jezdi jen po meste..takže nic nepoznal...až časem když vyjel dal...
takže tak..
všem díky za pomoc a reakce...
Fabia ATD 74KW
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Mikytdi"]
přehozene hadice u palivového filtru... udělal jsem to ja tenkrat když jsem měnil filtr... vždy to cele odpojim a vezmu si to na stul aby dobře sedlo tesnění a měl jsem na to prostor...

o tomto problému tuším vícekrát mluvil huml, přehozené hadice, já osobně vemu ofuk dekl ofoukám a přehodím filtr + olympidádu, zaleju a startuju, velké ponaučení miky je otázka měnils filtr? a jak, na to jsme zapoměli, pokud blbě prozradí to ta průhledná hadice z filtru de bublifuk,

v diagnostice je další problém v tom že stejná hláška je i na rejlo vou lištu jedno nebo druhé čidlo,

já tu mám zatím jasno když nejde z filtru bublifuk auto chytne na drb tak mám zabalenou celou lištu vyměním a po problému, iniciály na lištu jsou start na drb a čistá nafta do čerpadla
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Mikytdi píše:přičina...
človek který auto vlastní jezdi jen po meste..takže nic nepoznal...až časem když vyjel dal...
Pěkné, to je nejlepší škola si uvědomit co a proč se vlastně stalo, aby se příště nezopáklo. Takže šlo o stranu od filtru k rail čerpadlu, teď to vidím taky 8)
Jinak ten člověk tedy pořídil pro město to "nejlepší" co mohl ... :P
Obrázek
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, asi tak, plno jich má moderní diesely a courají s tím po dědině nebo mezi dědinama, když to vezmu u nás, navíc vesměs takoví co se bojí šlápnout na plyn aby se průměrná spotřeba ze 4,8 nezvedla náhodou na 5L... :roll:
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Když jim to rádce někde ještě našeptává ... Mě to vždy rve uši jet s někým kdo neslyší ten podtočený motor, ať už v dieslu nebo i benzínu, nejlépe někde do kopečka s plným obsazením ...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“