elektricky razovy utahovak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ten Dewalt je v pohode mám ho už vyše roka, aj baterky zatiaľ držia. Na osobné autá je to ideálne, na trojke to v pohode povolí matice na poloosi, šróby na kľuke, nápravnice a pod. a zároveň nie je ťažký. Ale na nákladné autá, traktory a pod to už bude slabé. Doťahujem väčšinou na jednotke-dvojke, napr. kolesá keď doťahujem na dvojke tak to už mám odskúšané dá zhruba tých 100 Nm a zbytok dotiahnem momenťákom.
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
No překvapivě ve velké kůlničce kde je trvale teplo už máme už “nové” Milwaukee a dewalty jsem odvezl do malé kulničky kde je tak jak venku a vlastně i hůř a zatím i tam funguji. Na velké kůlničce jsme dewalt měli tuším 5 let a teď je mám dva možná už 3 v malé. Takže musím přiznat ze baterie dewalt jsou držáky. Nářadí už má problémy baterie drží proto uvažují o koupi dewalt razaku bez baterii a které použijí tyto
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tak mi došli obidva uťahováky a musím priznať, že prvé skúsenosti fakt dobré! To čierne parkside náradie je myslím na neprofesionálne využite viac, než dosť. Mám aj tú čiernu aku vrtačku a tiež super.

Passat Alltrack '14 CFGC
Passat Alltrack '17 CUAA
Sharan 4motion '15 CUVC
Fabia '02 AQV
P307 '03 NFU
Camaro '76 LT 350
TT Roadster Quattro '00 APX
Honda AFRICA TWIN Adventure '22
Passat Alltrack '17 CUAA
Sharan 4motion '15 CUVC
Fabia '02 AQV
P307 '03 NFU
Camaro '76 LT 350
Kdepak jsi tyto kousky sehnal ?[/quote]
Natrafil som na ebay.de na tieto 2 nové kusy u jedného predajcu, tak som to riskol
Natrafil som na ebay.de na tieto 2 nové kusy u jedného predajcu, tak som to riskol

Passat Alltrack '14 CFGC
Passat Alltrack '17 CUAA
Sharan 4motion '15 CUVC
Fabia '02 AQV
P307 '03 NFU
Camaro '76 LT 350
Passat Alltrack '17 CUAA
Sharan 4motion '15 CUVC
Fabia '02 AQV
P307 '03 NFU
Camaro '76 LT 350
Tak to potom jo, protože jsem je nikde neviděl ani u vás na Slovensku.
Já zvažuji, že bych si pořídil i ten menší a ač by mi opět stačil ten parkside, tak asi stejně skončím u DeWaltu, když už mám ty dvě aku, tak bych koupil jen samotný utahovák bez aku.
Sice jsme koukal že je na ebay.de stále mají, ale cenový rozdíl už není tak velký abych dal přednost Parksidu, před DeWaltem.
Já zvažuji, že bych si pořídil i ten menší a ač by mi opět stačil ten parkside, tak asi stejně skončím u DeWaltu, když už mám ty dvě aku, tak bych koupil jen samotný utahovák bez aku.
Sice jsme koukal že je na ebay.de stále mají, ale cenový rozdíl už není tak velký abych dal přednost Parksidu, před DeWaltem.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ