Zdravím,
chtěl bych Vás poprosit o nasměrování, co by mohlo dělat následující:
Po plném plynu auto vystřelí na dvě sekundy (někdy ani to ne) a pak spadnou otáčky, motor na volnoběh klepe, někdy i chcípne a z výfuku se hulí šedý kouř. Někdy se to srovná po chvilce, pokud motor chcípne, tak musím dlouho točit, aby naskočil.
Pocitově jako by došla nafta. Dělá to už delší dobu, ale stále častěji. A nejvíc chvíli po nastartování.
další informace:
-nafta padá už několik let, když mám v nádrži málo nafty (kolem rezervy), tak občas nenastartuju. Moc neřešeno, jelikož do rezervy nejezdím
-vyměněn palivový filtr, včetně těsnění
-trysky vyměněny před 100tkm za ,,sprint" od té druhé italské značky,než je fratelli bosio - už nevím název

- nově vyměněná váha vzduchu (ta zlobila taky)
-základní VAG chybu nevypíše, ale je to předface, takže OBD2 protokol nepodporuje
-do nouzáku nespadne
-komplet repas hlavy před 80tkm (auto se potkalo po 60tkmod rozvodů -skvělý servisák mi tam dal sračku vodní pumpu)
Logicky to typuju na trysky, slabé čerpadlo nebo padající naftu, ale upřímně nevím, jak to sám zjistit, případně kam to dát k řešení- stěhoval jsem se do Prahy a neznám tu sevisáky, na který by byl spoleh a věděli zároveň něco o úpravách.