Octavia 1 2003, ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1 2003, ALH
Zdravím všechny, nemáte, prosím, někdo 100% dobrou ŘJ stahovaček a centrálu levých řidičových dveří, číslo 104411-302? Koupím. Díky za kouknutí. Radek
Sharan 1,9TDi, 85kW, 2007
Kia Venga 1,6, 2019
Kia Venga 1,6, 2019
Tak mě nezbylo, než se pustit do opravy. Povedlo se. Uhnilý červenožlutý pin (bráno podle barvy drátu ve svazku pod jednotkou. Na patici to nebylo vidět, ale pin z řj mi zůstal v ruce, zvenku to nebylo vidět a ta izolační žlutá hmota nepoškožená a pod ní to kvetlo. a když jsem si vyřízl okno do řj, bylo vidět, že tam voda byla. Ale mám další problém. Vag psal 01331- řj dveří na straně řidiče (J306) 53-00 napájení příliš nízká. Smazat to šlo, ihned se to objevilo znovu. V řj přístrojovky mi to psalo chybu, ale blbec jsem si ji nevyfotil, ale po smazání mi řj dveří už chybu nízkýho napájení nepíše, auto už zamyká, odemyká, jak dálkou, tak klíčem, okna chodí. Ale v řj budíků mi to píše chybu 00462-řj nastavení sedadel s pamětí vzadu (J522) 49-00 bez komunikace V autě nic takovýho není a smazat to jde, ale hned se to objeví znovu. A stále mi svítí na palubovce otevřený dveře, i když je auto zamknutý. Poradíte mi, jak se té nesmyslné chyby zbavit? Díky.
Kia Venga 1,6, 2019
Kia Venga 1,6, 2019
hansdob: to úpně nevylučuju, nejsem autař, celý život jsem opravoval něco jinýho, auto je syna, kterýmu chci pomoct, ale už jsem do toho dost zamotal. Potřeboval bych nákop z praxe, na co se zaměřit.
Nemám totiž nejmenší ponětí, proč mi to vypisuje chybu něčeho, co v tom autě není a snad nikdy nebylo.
Nemám totiž nejmenší ponětí, proč mi to vypisuje chybu něčeho, co v tom autě není a snad nikdy nebylo.
Kia Venga 1,6, 2019
Kia Venga 1,6, 2019
Pája19: centrál blbnul už dlouho, jednotka LZ dveří byla vyhnilá, zlonený dva dráty ve svazku LZ dveří, uhnilej pin v LP dveří a samože zapsaný chyby v řj stahování oken. Nemůžu přijít na to, proč pořád svítí na palubovce symbol otevřených dveří, když už všechny dveře zamykají i odemykají, i kufrový. Kódovat neumím, a taky nevím, jestli můj VAG čína to umí. Jak jsem již psal, nejsem autař, skoro 40 let jsem opravoval televizory. Vím, že se seru do věcí, kterým úplně nerozumím, ale jak jsem psal, chci pomoct synovi.
Kia Venga 1,6, 2019
Kia Venga 1,6, 2019