Tlak oleja 1,2 HTP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tlak oleja 1,2 HTP
Kluci mám tu 1,2 fabiu AZQ . Za tepla sa rozbliká kontrolka olejničky a po meraní je tlak sotva 1Bar ve vyšších otáčkách. mám to rozebrate oleja je dost , olejový filtr vypadá normálne, olejová vana čistá aj sitko na olejovom čerpadle. Skušal sem točit motorem či sa nepretača retaz,kolo všetko pevne ok.
Odchádzaju tady olejove čerpadla? alebo nejaký nápad co by to mohlo robit?
dík
Odchádzaju tady olejove čerpadla? alebo nejaký nápad co by to mohlo robit?
dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Na tom ulozeni kluky co mam skontrolovat? Opotrebeni neco vystipleho? Redukcny ventil je sucastu olejoveho cerpadla a pretlakovy ventil je v domku olejoveho filtra. Holy motor je cely zastrikany stribrenku mozno nejaky pofiderny polsky repas.
-
- Aktivista
Kluci historia neznáma je to duchodca takto to kupil ma to 2roky. holý motor je celý striknutý stribrenku a oblutý silikonem.
Dal sem druhe čerpadlo a olej 10w40 tlak za studena je 4,3bar za tepla 2bar na hlave. Uteká to nekde na kluke ja to riešit nebudu nech to dojede.
Co sem volal ze známym mechanikem tak motor ven a oprava sa bude rovnat cene auta.
Mne to dovezli jak vždy na elektro že blne palubovka 3 čidla hodene na podlahe u spolujazdca atd
Dal sem druhe čerpadlo a olej 10w40 tlak za studena je 4,3bar za tepla 2bar na hlave. Uteká to nekde na kluke ja to riešit nebudu nech to dojede.
Co sem volal ze známym mechanikem tak motor ven a oprava sa bude rovnat cene auta.
Mne to dovezli jak vždy na elektro že blne palubovka 3 čidla hodene na podlahe u spolujazdca atd
-
- Aktivista
[quote="ROMEK"]
já bch to řešil zázrakem LIQUI MOLY Ochrana před opotřebením, 500 mlObjednací kód: LQ 1013, čidlo ukostřit aby řidiče neděsilo výsledek byl vždy dlouhodobý OK
já bch to řešil zázrakem LIQUI MOLY Ochrana před opotřebením, 500 mlObjednací kód: LQ 1013, čidlo ukostřit aby řidiče neděsilo výsledek byl vždy dlouhodobý OK
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 18 čer 2021, 12:02, celkem upraveno 1 x.