nahrada praskle hadicky na vodu za palivovou 81kw ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nahrada praskle hadicky na vodu za palivovou 81kw ASV
ahojte, vcera praskla hadicka takova mala par centimetrova hned u motoru, koukal jsem ze to vede pak chladivo nakou rozbockou zpatky do nadobky a taky nak zpatky do chladice. nesehnal jsem ale uplne stejnou hadicku, ma opravdu malinko mensi prumer otvoru nez ta puvodni, ale nacpal jsem ji na ty vyvody v pohodě, takže teď se to tváří ok, mě by jen zajímalo jestli je to ready, a nebo tam musí být přesně stejná. tu jsou fotky té původní prasklé a nové co jsem sehnal.. podobnější jsem nesehnal.

Naposledy upravil(a) hnzk dne 20 úno 2022, 11:21, celkem upraveno 1 x.
Re: nahrada praskle hadicky 81kw ASV
teď jsem ještě zjistil že ta hadička co mi dali je palivová a ne na vodu
vadí to ? když jsem sháněl co tam má být poslali mi jako komplet celé vedení za 3 a půl tisíce.... a že universální vodní hadice nevedou v autokelly. mi příjde jako blbost kvůli pár centimetru hadice. nicméně potřeboval bych vědět jestli je ta palivová použitelná (ne/hledě na to že ta palivová má asi o milimetr menší průměr..) nebo ji mám vyměnit a kde sehnat správnou na vodu..
Re: nahrada praskle hadicky na vodu za palivovou 81kw ASV
Je to úplně jedno. Řešíš blbosti.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
pouze se ptám jestli je to ok nebo ne, jak si mám tu informaci vycucat z prstu ? v takových věcěch nemám žádný zkušenosti, a nevím jaký jsou tam tlaky, do jakých to je teplot atd.... jestli je to úplně jedno, tak tím líp a nemusím to už řešit 
jedinou informaci kterou jsem do teď měl byla od live chat autokelly že on by si to do auta takto nedal.....
jedinou informaci kterou jsem do teď měl byla od live chat autokelly že on by si to do auta takto nedal.....
Palivová na vodu nevidím problém, obráceně ne protože vodní je většinou z materiálu EPDM a ta naftu nebo olej nesnese, palivovky bývají NBR/HNBR což vodu snese
daj tam aj palivovu tiež to robím hlavne tam nedávaj zahradnu hadicu vypada to blbo
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Pokud jsi ji tam nasadil tak neva.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km